Eiendom

Tre boliger i det øvre sjiktet!

Tre boliger i det øvre sjiktet!

– Å selge boliger i høy prisklasse krever helt spesielle kvaliteter fra eiendomsmegleren. Ikke bare skal man inneha kontaktene, men også markedsføringsverktøyene som slike boliger krever. Vi skreddersyr markedsføringen på alle våre boliger, tilpasset kjøpegruppen som er aktuell. 

Olden & Partners Trondheim har rukket å bygge opp en portefølje med gode kunder siden oppstart for 1 år siden. Planen har hele tiden vært å posisjonere meglerforretningene for et bredt utvalg boliger i det sentrale Trondheimsområdet. Tiden kommet for de virkelige godbitene: Her kan du lese mer om tre unike boliger som Torben Olden, Dag Erik Oksvold og Lasse Bøen har for salg akkurat nå.

På Lade skal Torben Olden bidra til å selge en arkitekt tegnet enebolig med nydelig beliggenhet. De har satt opp en egen hjemmeside for boligen, som er av usedvanlig god kvalitet i et prestisjefyllt område.

– Dette er en funkisbolig bygget i 2012. Det betyr at den er moderne og bygget i nesten vedlikeholdsfrie materialer. Den er i tillegg stilren med rette linjer, slik funkisboliger skal være. Med en prisantydning på 12.8 millioner kroner er det klart at denne boligen ikke er for alle, men for den rette.

I Jarlheimbakken på Lade representerer Dag Erik Oksvold en selger av en annen arkitektonisk perle. Boligen holder en gjennomgående meget god byggeteknisk standard, og er oppført etter passivhusstandarden og går under kategorien lavenergibolig. Her er strømforbruket lavere enn hos naboen!

– Boligen er tegnet av Rojo Arkitekter. De har hatt stor fokus stramme linjer, samt store vindusflater med rikelig lysinnslipp på denne boligen. Det er mange som nå ønsker åpne boliger med store vinduer, da isolasjonen har blitt mye bedre på nyere boliger.

For de som ønsker å bo sentral, nytt og ekslusivt kan ta en kikk på leiligheten Lasse Bøen har til salgs på Nedre-Elvehavn. Leiligheten ligger i en forhøyet førsteetasje, men har tilgang til felles takterrasse. Solsiden med sine mange restauranter og butikker, ligger kun 200 meter unna.

– Dette er åpnebart en leilighet for de som ønsker en urban livstil. Her er det gangavstand til alt som Trondheim har å tilby. Når det er sagt ønsker jeg å trekke frem andre kvaliteter også. Denne leiligheten er vesentlig oppgradert i 2017, med alle overflater og store arbeider på badet. Her trenger du ikke å gjøre noe før du flytter inn.

 

More in Eiendom