Eiendom

Salgsuksessen fortsetter på Engersand Havn!

Salgsuksessen fortsetter på Engersand Havn!

Prosjektet Engersand Havn opplever fortsatt en formidabel salgsuksess. I sommer var det salgstart på Strandhøyden og Strandhusene Syd, og allerede nå er leiligheter for 86 millioner kroner solgt. Det betyr at over halvparten av leilighetene er revet bort, og ønsker du deg bolig i strandsonen er det ikke lenge til siste tog i ferd med å forlate perrongen!

Salgsjef og eiendomsmegler Øystein Liverud i Nordvik & Partners Drammen har vært salgsansvarlig for Engersand Havn siden oppstart i 2005/2006. Han har solgt mange boliger i livet sitt, men det er få som ligger hans hjerte like nær som dette prosjektet.

– Dette prosjektet er unikt i alle henseende. Engersand Havn er blitt et meget populært og ettertraktet boligområde, først og fremst på grunn av den sjønære beliggenheten, vestvendt med sol til langt på kveld og rike muligheter for badeliv, sjøliv og friluftsliv. Dette er boligene for de som liker sjø og friluftsliv, men allikevel ikke ønsker mer enn 10 minutter kjøring til en by.

– Nærheten til sjøen kan illustreres ved at strandlinjen på Engersand Havn er 700 meter lang og snart etableres den tredje badestranden tilknyttet prosjektet.

Å kjøpe nybygg har vært svært populært de siste årene, da det er mange som velger bort villaer på et tidligere stadiet i livet fordi de vil slippe vedlikehold og gressklipping. 

– Ser man på kjøperne så langt, er det en god blanding men overvekt av par som ønsker å flytte til en mer praktisk bolig. Alle kjøperne er naturligvis opptatt av sjøen og friluftsmulighetene i dette området. Det de fleste først oppdager etter at de har flyttet til Engersand Havn er det fantastiske lyset der ute, det forandrer seg helt magisk i takt med årstidene.

– Geografisk flytter det mange fra Drammen, Lier, Røyken og Hurum, men også i økende grad fra Asker og Osloområdet. Engersand i Lier er et sted om virkelig har fått en oppsving som følge av utbyggingen.

Når er prosjektet ferdig utbygget?

– Per i dag er det ferdigstilt 250 boliger, med cirka 100 boliger til under oppføring. Ferdig utbygget vil prosjektet kunne inneholde så mange som 500 boliger totalt.

Ta kontakt med Øystein Liverud i Nordvik & Partners Drammen for mer informasjon om Engersand Havn!

 

More in Eiendom