Eiendom

3 visningstips på Sunnmøre!

3 visningstips på Sunnmøre!

Bolighøsten er i full gang for Espen Garli og Lars Hellevik i Aursnes & Partners Eiendomsmegling. Meglerduoen som for snart to år siden satset på eiendomsmarkedet i sine hjemkommuner, har flere spennende boliger til salgs den kommende uken. En smakebit fra menyen består av en unik hytte på fjellet, en arkitekttegnet enebolig og en meget praktisk leilighet. 

Lars Hellevik viser frem en flott hytte på Fausa/Fjellsætra. Denne fritidsboligen har meget god standard og ligger som siste hytte i Raudlivegen. Her kan du uforstyrret nyte utsikten til det fantastiske landskapet, gå turer til fots eller ski, alt ettersom årstiden. Lars Hellevik har følgende å si om denne helårshytten.

– Om vinteren blir det kjørt opp fine langrennsløyper rundt Nysætervannet. Det er kort vei til Fjellsetra Alpinanlegg, Strandafjellet skisenter og Sunnmørsalpene. Her kan du leve et sunt friluftsliv året rundt

– Innvending får du moderne standard med blant annet gulvoverflater av flis med nedstøpte varmekabler. Kjøkkenet er laget av Mesnali Snekkerverksted og har en praktisk L-form. Dagens hyttekjøpere krever en bedre standard, og her står ikke denne hytten tilbake for noe annet som ligger ute.

 

Espen Garli representer selger av en arkitekttegnet enebolig i Gjersvegen 5 i Sykkylven. Beliggenheten på Høgebøane gir nydelig utsikt mot Sykkylvsfjorden, Storfjorden og videre mot Ålesund. I tillegg er den vestvendt, noe som gir rikelig med sol og varme.

– Denne boligen ligger nest sist i en vei uten gjennomgangstrafikk og cirka 1.5 km fra Sykkylven sentrum. Det gir en fin nærhet til butikker og servicetilbud, samtidig som boligen er skjermet fra alt som heter støy.

– Småbarnsamilier som er ute etter god plass får det de ønsker i Gjersvegen 5, i tillegg til en fantastisk utsikt.

Klokkehaugen i Sykkylven skal Espen Garli vise frem en 3-roms leilighet med livsløpstandard, carport og vestvendt terrasse med utsikt. En sportsbod på 5 kvm sikrer handlingsrom for den aktive, men kan brukes til oppbevaring av ulikt utstyr. Leiligheten er lys og moderne og fremstår med god standard på alt av inventar. Bygget ble oppført i 2001.

– Dette er en meget praktisk bolig for de som ønsker god plass, sportsbod lett tilgjengelig samt enkel adkomst fra tørre parkeringsfasiliteter. Innvending finner du lyse vegger og eikeparkett på gulv. Leiligheten er oppført med livsløpstandard og passer dermed perfekt for både unge og gamle.

– Terrassen er vestvendt og solrik, med utsikt til flere av de flotte fjellene Sunnmøre har å by på!

More in Eiendom