Eiendom

Verdivurdering kan gi deg friske penger

Verdivurdering kan gi deg friske penger

Eier du bolig i Drammen? Da er du en del av et unikt eiendomsmarked. Drammen er nemlig byen med landets sterkeste prisutvikling. For boligeierne innebærer det store muligheter.

For den jevne boligeier kan det være krevende å holde seg orientert om svingninger i markedet. Prosenter, tendenser, spådommer og grafer kommer og går daglig. Den gode nyheten er at du som eier ikke behøver å finlese all informasjonen. Å finne verdien på boligen din kan være mye enklere enn du tror. 

Verdivurdering blir verdipapir

Uten en oppdatert verdivurdering kan du å gå glipp av viktige muligheter. Vurderingen kan for eksempel vise banken din hvor mye mer boligen er verdt enn tidligere, og åpne døren for lønnsom refinansiering. Kanskje er det også på tide å øke boligverdien ytterligere ved å pusse opp? En vurdering kan hjelpe til med å frigjøre midler. 

Ikke bare for salg

Du behøver ikke stå i et salg av boligen din for å få en verdivurdering. Nordvik & Partners Drammen kommer gjerne på besøk uansett hva du ønsker å bruke vurderingen til. Deres meglere vil gi deg en profesjonell, faglig og pålitelig analyse av boligen og dens markedsverdi. I en by som Drammen, med landets sterkeste prisutvikling, er en slik vurdering særlig spennende for deg som boligeier. 

Vær beredt!

I tillegg til å kunne gi deg større privatøkonomisk spillerom, for eksempel ved refinansiering, gjør verdivurdering av boligen at du står ekstra godt forberedt i markedet. I Drammen, der prisveksten fortsatt er sterk, kan du sikre deg en verdivurdering som blir et øyeblikksbilde av en gunstig situasjon. Ved et salg vil dette bidra til at du får optimalisert prisen på boligen, og veien frem til gevinst vil gå raskere. Det gir deg et forsprang på andre boligselgere.

Ta gjerne kontakt allerede i dag for en uforpliktende prat om hvordan  Nordvik & Partners Drammen kan hjelpe deg til å få en best mulig vurdering av boligen din. 

          Skjermbilde 2017-09-11 kl. 10.48.03

          Skjermbilde 2017-09-11 kl. 10.47.44

More in Eiendom