Eiendom

Velkommen skal du være!

Velkommen skal du være!

Christine Sjødal er en aktiv og treningsglad jente som i følge henne selv liker å være i bevegelse. Hun er det siste tilskuddet til Nordvik & Partners Drammen, der hun som eiendomsmegler skal sørge for at kundene får høyest mulig pris for sin bolig. Vi har tatt en prat med den livsglade og energiske kvinnen om hvorfor hun ble eiendomsmegler, hvordan hun sikrer best mulig pris for kunden og litt om Drammen som bosted!

Hvorfor valgte du å bli eiendomsmegler?

– Jeg valgte å bli eiendomsmegler fordi jeg liker å komme i kontakt med andre mennesker. Jeg har alltid hatt en stor interesse for bolig, og fra jeg var liten har jeg alltid likt å komme hjem til andre for å se ulike planløsninger og hvordan ulike boliger er bygd opp. Det å være tilstede når store investeringer blir gjort og når kjøperne finner sin drømmebolig er herlig å få kunne ta del i.

«Samtidig er det godt å kunne hjelpe selger med å nå den beste prisen for sin bolig.»

Hvilke tiltak gjør du for at kunden skal få best mulig pris for boligen sin?

– Jeg har en stor interesse innenfor interiør og har tidligere arbeidserfaring fra 3 år i interiørbutikk. Jeg veileder og rådfører mine kunder til hvordan deres bolig bør se ut før et salg for å vise boligen fra sin beste side, samt for å oppnå best mulig pris for selgers enestående bolig. Jeg legger derfor litt ekstra tid i arbeidet mitt med å hjelpe kundene mine med nettopp dette. Utover det er det viktig for meg å få god kontakt med interessenter, skape gode relasjoner og opparbeide tillitt både hos kjøper og selger.

Hva tror du om boligmarkedet det neste året?

– Jeg er ikke bekymret for boligmarkedet i Drammen og omkringliggende områder og jeg tror ikke det blir store forandringer det neste året. Det har rett og slett ikke blitt bygget nok boliger, og vi ser at tilflyttingen fra andre pressområder på Østlandet fortsetter.

Hva er det beste med Drammen by?

– Det beste med Drammen by er at det er veldig sentralt, og har alle servicefasiliteter. Fin beliggenhet nær Drammenselva som er kjent for laksefiske og vi har mange gode restauranter på torvet med en hyggelig atmosfære.

 

More in Eiendom