Eiendom

Sunnere marked, bedre muligheter!

Sunnere marked, bedre muligheter!

Det har kommet flere boliger ut på markedet, og da blir det viktigere å navigere riktig for å få best mulig pris boligen din. Her kan du lese hvordan Olden & Partners hjelper kundene sine å tjene penger i dagens marked. 

Untitled design-7

Valget av eiendomsmegler, markedsføringstrategi og styling blir enda viktigere i et marked der antall boliger for salgs øker. Når det blir flere boliger å velge mellom, er det viktigere at akkurat DIN bolig skiller seg ut i mengden.

Eiendomsmegleren er din rådgiver, som skal hjelpe deg til å foreta et godt boligsalg. Deres fagkunnskap er bred, og omfavner lovverket, markedsføring, prising, budgivning, styling og rett og slett god timing. Dette er hva du betaler for, og kvaliteten kan variere fra meglerhus til meglerhus.

De erfarne eiendomsmeglerne Olden & Partners har allerede skapt et godt alternativ i Trondheims meglerjungel. Daglig leder Torben Olden mener det er profesjonalitet i alle ledd som er viktig, svikter ett ben, kan hele prosessen skjære feil ut.

– Våre eiendomsmeglere er tusenkunstnere, og med dét mener jeg at de behersker alle sider med dette fantastiske yrket. Når vi i tillegg har et sterkt merkenavn i ryggen, markedets beste markedsføringsverktøy, ligger alt til rette for at kundene våre skal ende opp med et vellykket boligsalg.

Profesjonalitet i alle ledd har ført til at eiendomsmeglerne i Olden & Partners har mange flotte boliger til salgs. På deres salgsliste finnes det noe for enhver smak. Hva med råflott i høy prisklasse? Barnevennlig over tre etasjer? Panorama over Trondheim?

Et arkitekttegnet lavenergihus på Lade, nærmere bestemt Jarlheimbakken 3 B. Prisantydning er 10.700.000 for denne helt spesielle villaen.

07_1530673655

 

En romslig familiebolig over tre plan, i et barnevennlig område på Tiller. Prisantydning er 3.75o.000 kroner og visning er tirsdag 19. september kl 17.30. Adressen er Rognbudalen 40!

_1920711814

 

Til slutt en skikkelig godbit, med panorama over hele Trondheim. Boligen i Steinanveien 48 ligger ute til 3.990.000 kroner og da får du nærhet til marka, parkeringsplass i kjeller og lave fellesutgifter.

_2039345103

 

 

More in Eiendom