Nybygg

Hverdagsluksus – midt i Elverum

Hverdagsluksus – midt i Elverum

Hva sier du til å stå opp til en splitter ny leilighet, full av den deilig eksklusive følelsen det gir å ha absolutt alt bare en kort heistur unna? Morgenkaffen tar du ved den flotte utsikten som nesten blir en tidsmaskin; her ser du rett ut på Glomma, som har rent stille forbi i tusenvis av år allerede, mens du selv befinner deg midt i dagens begivenheter. 

Under føttene har du vannbåren gulvvarme, og når det er tid for å gå i dusjen er det et lekkert bad fra noen av landets aller beste leverandører som møter deg. Når du er klar for en tur i verden utenfor, tar du den stillegående og komfortable heisen rett ned til din egen parkeringsplass.

En fjern drøm? Langt ifra. Dette er Sentrum Park midt i Elverum, og eiendomsmegler Marius Norum i Aktiv Elverum har en klar formening hvorfor dette prosjektet vil selge ut raskt.

Farvel til plikter og vedlikehold!

– Det å eie leilighet i Sentrum Park betyr at man får det vi mener er byens beste beliggenhet, sier en entusiastisk Marius Norum. Som én av tre salgsrepresentanter for Aktiv Eiendom er han levende opptatt av å formidle hvor mye man får for pengene i dette prosjektet. 

– Standarden er gjennomgående høy, og er perfekt for de som er lei av å klippe gress og henge i stigen med malerkosten. I tillegg til å fristilles fra alt praktisk har man både Glomma og nydelige friluftsområder i umiddelbar nærhet, forteller han.

Fri livsstil

Sentrum Park plasserer deg midt i smørøyet. Ikke bare er det gangavstand til sentrum med alle shopping- og tjenestetilbud, men du kan også velge å rett og slett ta heisen ned og gjøre dine ærender i selve bygget. Der finnes nemlig både Vinmonopol, kaféer og en rekke butikker. Skal du ut å reise, finner du rask bussforbindelse til Oslo og Gardermoen rett utenfor døra. Det er frihet i praksis!

– I tillegg til alle de nære fasilitetene, får alle parkeringsplass i eget anlegg med heis opp til samtlige etasjer. Dermed svarer Sentrum Park på en gjennomgående moderne standard som det er veldig hyggelig å kunne tilby boligkjøpere i Elverums-distriktet, sier Marius Norum. 

Trygghet og romslighet

Leilighetene i Sentrum Park er alle utstyrt med egen dørtelefon med videokamera, slik at du alltid ser hvem som kommer på besøk. Kanskje er det turkameraten? I så fall er veien kort ned til den tilhørende sportsboden, der du har god plass til ski- og aktivitetsutstyr til både liten og stor. 

Det trivelige utearealet opparbeides for å bli et hyggelig samlingssted for alle, og i tillegg til sykkeloppstillingsplasser er boligbygget utstyrt med et hygienisk og smart avfallssystem. 

More in Nybygg