Eiendom

Derfor bør du velge Aursnes & Partners!

Derfor bør du velge Aursnes & Partners!

Espen Garli og Lars Hellevik i Aursnes & Partners startet bolighøsten med mange spennende boliger til salgs. Meglerduoen dekker primært Ålesund og omegn, og er lommekjent i sitt lokalområde. Vi gir deg fem grunner til at du bør velge Aursnes & Partners til å foreta ditt boligsalg.

Erfarne meglere som er lommekjent i ditt lokalområde

Når du skal velge eiendomsmegler, er det en enorm fordel med en aktør som er lommekjent i ditt distrikt. Espen og Lars vet hva liknende boliger i ditt område normalt blir solgt for, hvordan markedet har utviklet seg, i tillegg til at de kan gi dine potensielle kjøpere et klart og riktig bilde av hvordan deres fremtidige liv i det nye nabolaget vil se ut.

Over 10 års erfaring som meglere

Initativtakerne bak Aursnes & Partners er Espen Garli og Lars Hellevik, og mellom dem har de over 10 års erfaring fra megleryrket. De har omsatt boliger for i overkant av 100 millioner kroner hittil i 2017. Nå fokuserer de på Ålesund og omegn – sitt hjemmarked!

Riktig og begrunnet prisantydning

Ved hjelp av digitale verktøy og deres kompetanse, har Espen og Lars bedre forutsetning for å sette riktig pris på din bolig. De gir deg en godt begrunnet prisantydning med utgangspunkt i statistikk, kunnskap om boligen og området, erfaring fra salg av liknende boliger og hvordan markedet har utviklet seg over tid.

Kostnadseffektiv markedsføring som virker

Mange meglere kaster bort penger på tradisjonell markedsføring som ikke virker. Aursnes & Partners hjelper deg med å finne aktuelle kjøpere ved hjelp av digitale medier. Digital markedsføring er svært kostnadseffektivt, i tillegg til at man kan måle hva som faktisk fungerer.

Engasjerende og overbevisende

Aursnes & Partners vet hvordan dine kjøpere tenker. De vet hva som er styrken til din bolig og området den ligger i. Og ikke minst: De vet hvordan de skal vekke kjøperens interesse og vekke et ønske om å bo i akkurat din bolig.

Ta kontakt med Espen Garli eller Lars Hellevik for verdivurdering av din bolig!

 

More in Eiendom