Eiendom

Hvilken bolig er du interessert i?

Hvilken bolig er du interessert i?

Det er ingen tvil om at boligmarkedet nå er i full sving etter en stille sommeren. Eiendomsmeglerne i Nordvik & Partners Drammen har visning på hele 6 boliger kommende helg. Det er en lett blanding av nybygg, flotte leiligheter og store eneboliger. 

Vi har tatt en prat med daglig leder Nina Widerøe hva som er i ferd med å skje i boligmarkedet og hva som har skjedd i sommer.

Har startskuddet gått for augustslippet?

– Det kan kanskje virke som boligmarkedet har vært rolig i sommer, men bak sceneteppet har det definitivt vært bevegelse. Alle hos oss har jobbet tett opp mot kunder, som nå er i ferd med å legge boliger ut i markedet.

Hva tror du om boligmarkedet frem til Jul?

– Selv om utbudet nå også øker i Drammen, er den underliggende styrken fortsatt tilstede. Jeg forventer at markedet tar unna et stort volum i august måned.

– Når det gjelder det lengre bildet har vi en forventning om litt mer stabile priser frem mot jul, muligens en utflating, men jeg tror ikke vi vil se det samme prisfallet i Drammen som vi har sett i Oslo før sommeren.

«Det er stor interesse for de objektene som har blitt lagt ut etter ferien.»

På søndag, mandag og tirsdag skal Nina Widerøe og Anders Ødenes vise frem seks boliger. Potensielle kjøpere kan med andre ord velge i et godt sortiment. Er du interessert i en leilighet ved vannkanten? Engersand Havn eller Union Brygge? En funkisbolig på Strøtvet? Hva med god plass til familien på Åskollen? Her får du en forsmak på boligene Nordvik & Partners Drammen skal vise frem den kommende helg.

En funkis enebolig på Strøtvet, med unik beliggenhet og fantastisk utsikt! Visning 20. august kl 14.00 til 15.00.

En velholdt og gjennomgående 3/4-roms leilighet på Union Brygge med to verandaer, utsikt mot atriet, elven og Spiraltoppen. Visning 21. august kl 17.00 – 18.00

En attraktiv og velholdt enebolig med dobbelt garasje på Åskollen. Visning 21. august kl 17.00 – 18.00

En strøken 3-roms på Engersand Havn med fjordutsikt og stor balkong. Visning 21. august kl 18.30-19.30.

En flott 3-roms toppleilighet med to balkonger og garasje, like ved Bragernes Sentrum. Visning 22. august kl 18.00 til 19.00.

En nyere eierleilighet med god standard på Spikkestad. Veldig barnevennlig og solrikt område. Visning 22. august kl 18.00 – 19.00

 

 

More in Eiendom