Eiendom

Dette er mine beste tips!

Dette er mine beste tips!

Haakon Telle Bøe valgte å bli eiendomsmegler fordi han elsker mennesker. Etter 3 år med eiendomstudier på BI Nydalen og snart 3 år hos PrivatMegleren Excellence synes han det er like inspirerende å dra på jobb hver eneste dag. Dager som aldri er like. Her kan du lese hvordan Haakon valgte eiendomsmegler til salget av sin egen bolig, hva bolighøsten kan by på og hvilke boliger han har til salgs kommende uke.

– Jeg skal faktisk selge boligen min og har nettopp valgt en megler. Det viktigste for meg i dette valget var viljen til å gjøre det absolutt ytterste for salget. Glød og glede i arbeidet er svært viktig, og noe jeg ser rundt meg hver eneste dag på min egen arbeidsplass, derfor var jeg kravstor ovenfor personen som skal representere meg og mitt salg.

– Det er også viktig at den aktuelle eiendomsmegleren har de beste løsningene og mulighetene gjennom firmaet de jobber i, med tanke på markedsføringsplattformer og godt renommé.

Hva er ditt beste tips for boligselgere utover høsten?

– Mitt beste tips for boligselgere denne høsten er oppussing og styling, som kanskje alltid er viktig, men enda mer nå som markedet har flatet ut.

– Bruk litt ekstra penger på boligen din før salg. Det er mange boliger i markedet om dagen og folk er veldig glad i å bruke penger på hjemmet sitt. Derfor vil boliger med litt sliten standard kanskje ta lengre tid å selge i et trangt marked.

– Det kan lønne seg å snakke med noen som  har peiling på trender innen farger og interiør. Styling av leiligheten er viktig for å få ut det fulle potensialet. Dette gjelder spesielt på bildene av boligen hvor fargekombinasjoner og proposjoner kommer veldig tydelig frem. Det er viktig at møblene står i stil til rommet og hverandre.

Hva tror du om boligmarkedet i høst?

– Jeg mener at markedet kommer til å bli bedre utover høsten. I August kommer det, historisk sett, mange boliger ut i markedet. Det er også en stor gruppe som venter til August med å kjøpe fordi de nettopp vet dette. Jeg tror derfor at August kommer til å bli en ok måned for selgere, men at det kommer til å bli større forskjeller mellom de gode og mindre gode objektene. Beliggenhet og standard kommer til å telle mer enn noen gang.

– Utover høsten tror jeg markedet vil roe seg noe ned med tanke på tilbudsiden. Etterspørselen i Oslo er alltid høy og det kommer den til å fortsette å være.

Hvilke boliger har du for salg nå?

– I dag har jeg for salg en kjempefin bolig i Mandalls gate 16. Det er en nyoppusset 3-roms med hyggelig balkong og heis. Visning torsdag 3. august kl 17.00 til 18.00.

_1643381353

– Også har jeg for salg en flott 2-roms på St. Hanshaugen i Waldemar Thranes gate 8. Den har nærhet til alt St. Hanshaugen har å by på, heisadkomst og god planløsning.

_1509772207

More in Eiendom