Eiendom

Selgers marked, kjøpers marked, lavt utbud, høyt utbud?

Selgers marked, kjøpers marked, lavt utbud, høyt utbud?

Nå er tilbudet av boliger betydelig større enn for noen måneder siden, og det er naturlig at kjøpere tar seg bedre tid og blir mer kresne. Det er i slike tider meglers erfaring og kunnskap spiller en betydelig rolle for et vellykket salg.

Med snart tyve års erfaring i eiendomsbransjen har daglig leder i PrivatMegleren Horisont, Espen Tønsaker Aas sett det meste. Uansett hvordan boligmarkedet ser ut vet han hva som skal til for å sikre det beste resultatet – hver eneste gang.

– For meg er det viktig at vi alle drar i samme retning. Min jobb som daglig leder er å få frem de beste i alle ansatte, slik at vi sammen skaper de beste resultatene. Alle våre meglere har mye erfaring og lang fartstid, vi kan derfor dra nytte av en samlet faglig tyngde ikke mange bedrifter har. I dagens marked ser vi at tiden for raske salg er over, da er det vår oppfølging og strategiske valg som blir avgjørende for et vellykket salg.

Sagene 3 (ferdig)

– Selve grunnstenen i vår filosofi er å skape merverdi for våre kunder. Vi fokuserer på det som gjør akkurat din bolig unik og synliggjør dette for potensielle kjøpere. Kombinert med KLiKK systemet får du en skreddersydd markedspakke for å skape det beste resultatet.

«Gode råd, erfaring og langsiktige strategier gir et solid fundament for alle salg!»

Sagene 4 (ferdig)

– Jeg har jobbet som eiendomsmegler i snart 20 år og har sett mye. Markedet vil alltid gå opp og ned, det handler om å ha de riktige verktøyene for å kunne tilpasse seg alle situasjoner. Da er det også viktig at de ansatte kollektivt klarer å holde både moral og forretningene oppe. Vi i PrivatMegleren Horisont er en sammensveiset gjeng som kjenner hverandre godt. Sammen får vi frem det beste i hverandre og skaper de beste resulatatene for våre kunder.

pm_logo_vertikal_stort_ikon_horisont_kobber

More in Eiendom