Eiendom

Penger spart er penger tjent!

Penger spart er penger tjent!

Olden & Partners arrangerte en konkurranse der premien var et boligsalg. Nå er den heldige vinneren kåret og vi har tatt en prat med Andreas Wegner Fjær, som nå kan selge sin leilighet tilnærmet kostnadsfritt og daglig leder Torben Olden om målet med konkurransen.

Det har snart gått ett år siden Olden & Partners ble etablert i Trondheim og på den korte tiden har mannskapet allerede gjort seg bemerket som en trygg og god leverandør av eiendomssalg i Midt-Norge. Daglig leder og initiativtager Torben Olden tror på å være fremoverlent i både markedsføringen og boligsalgene. I følge han selv må en god eiendomsmegler alltid være serviceminded, da nye kunder ofte kommer gjennom jungeltelegrafen.

– Du skal alltid få god oppfølgning hos oss. Vår primære markedsføring er å ha fornøyde kunder, som igjen anbefaler oss til bekjente som selger bolig. Det skaper en vinn vinn situasjon for alle parter. I den anledning synes vi det er hyggelig å arrangere konkurranser der vi gir bort boligsalg, da vi får vist hva vi kan til nye miljøer.

Andreas Wegner Fjær skal nå selge sin leilighet i Weidemannsveien 5 A. Den har han eid i fem år, og bodd der selv i hele perioden. Planen er å kjøpe noe nytt rundt juletider da han ønsker seg større plass. Han svarer muntert på hvordan det var å vinne den store premien.

– Jeg så det ikke som sannsynlig å vinne, fordi jeg sjelden vinner i slike konkurranser!

Hvilke kvaliteter ser du etter hos en eiendomsmegler?

– Strategien min var ikke å vinne denne konkurransen, så jeg har derfor hatt flere meglere innom på befaring. Jeg bruker ofte magefølelsen, og var ute etter en jeg hadde god kjemi med. Det er en stor avgjørelse og en viktig privatøkonomisk transaksjon, og da ønsker jeg å deale med en som er alright. Når det er sagt, er selvfølgelig god faglig kompetanse viktig.

Men nå kunne du ikke velge…

– Dobbelt flaks for meg, da jeg fant alle disse kvalitetene hos Torben da jeg vant konkurransen.

Skjermbilde 2017-06-22 kl. 16.24.15

 

More in Eiendom