Eiendom

Bo moderne i Aure sentrum!

Bo moderne i Aure sentrum!

Onsdag 30. august skal Espen Garli ha visning i den helt spesielle bygningen Urigården. En flott 3-roms leilighet er nå ledig i det imponerende bygget!

_1130451790

Urigården ligger svært sentralt til midt i Aure sentrum. Bygningen er dekorert med mørk tre som gir et stilig og moderne uttrykk. Tidligere var det kontorer her, men det siste året har deler av Urigården gjennomgått en spennende transformasjon.

Flytt rett inn

Leiligheten som nå er til salgs har luftige rom med masse lys, høy standard og tidløse farger. Det gjør det enkelt for deg å skape ditt eget hjem i den stilen du ønsker.

Leilighetene i Urigården er svært attraktive og bygget har kun 11 leiligheter totalt. Den flotte 3-roms leiligheten som nå selges er på gode 81 kvm og ligger i andre etasje med heisadkomst.

Leiligheten er nettopp ferdigstilt og fremstår derfor som ny og fresh. Stua har åpen kjøkkenløsning og en deilig fransk balkong. Hovedsoverommet kommer med skyvedørsgarderobe og soverom nummer to kommer med et ekstra kontor.

Her kan du med andre ord flytte rett inn.

_780773723

Midt i smørøyet

Beliggenheten kunne ikke vært bedre. Rett utenfor døra har du alt du trenger. Du kommer simpelthen ikke nærmere dagligvare, kafeer, bibliotek og shoppingtilbud.

Innen en kjøreavstand på fem minutter finner du også barnehager og skoler, kulturhus med kino og idrettshall og svømmehall.

Perfekt for deg som liker å ha alt lett tilgjengelig.

Mange turmuligheter

Naturen er heller ikke langt unna denne lekre leiligheten. Er du glad i friluftsliv kan du glede deg over mange turmuligheter. I nærheten finner du blant annet de vakre turmålene Vassetra, Storevarden, Aurenakken og Fagrefjellet, med en av de beste utsiktene i Sykkylven.

For deg som liker å bo sentralt, men samtidig ønsker å komme deg ut på tur innimellom, er denne leiligheten helt optimal.

Ta kontakt med Espen Garli for mer informasjon eller møt opp på visning onsdag 30. august kl. 18.30.

 

More in Eiendom