Eiendom

Satser på nye talenter!

Satser på nye talenter!

 

2

Spenningen har økt i boligmarkedet og nå får flere nye talenter muligheten til å vise hva de kan. Eiendomsmeglerfullmektig Cecilie Elliot Jørstad er et nytt tilskudd til den aktive gjengen i PrivatMegleren Soria Moria. Vi har tatt en prat med henne om hva som fikk henne til å velge yrket og hvordan markedet ser ut akkurat nå.

– Jeg er en skikkelig gladjente fra Kampen i Oslo. I ungdomsårene var det fotball som tok opp mesteparten av min tid, og drømmen var å bli den neste Ronaldo. Jeg skal ikke si at det manglet på hverken talent eller vilje, men profftilbudene lot av en grunn vente på seg. Jeg begynte å jobbe med salg og innså raskt at fotball ikke var veien å gå.

– Jeg har alltid hatt en veldig stor interesse for eiendom. I tillegg er jeg ekstremt hardtarbeidende, kreativ og salgsdreven og en A4 hverdag er ikke noe for meg. Da var eiendomsmegleryrket en naturlig vei å gå. Jeg elsker å møte nye mennesker, jobbe med service og oppnå de beste resultatene. Variasjonen i dette yrket driver meg til å gi alt jeg har, hver eneste dag. Konkurranseinstinktet mitt hviler aldri!

Torshov 9 (ferdig)

Hva er dine tanker om boligmarkedet akkurat nå?

– Mye har forandret seg i boligmarkedet det siste året. På denne tiden i fjor var det virkelig selgers marked og interessenter måtte gjerne legge på et par hundre tusen på prisantydningen for å i det hele tatt være med på budrundene. Nå har tilbudssiden økt, og boligkjøperen har tatt mye makt tilbake. Jeg mener vi er på vei mot et sunnere boligmarked hvor vi tydelig ser effekten av de nye låneinnstrammingene.

«Jeg elsker å møte nye mennesker, jobbe med service og oppnå de beste resultatene!»

Hva er ditt råd til de som skal selge eller kjøpe bolig fremover?

– Vi i PrivatMegleren Soria Moria har hatt svært høy aktivitet i sommer, noe som gir et godt utvalg til boligkjøpere. Mange ser endringene i boligmarkedet og er redde for å ikke få solgt. Da er det avgjørende at vi som eiendomsmeglere utfører et grundig og plettfritt grunnarbeid for å innhente de interessentene vi kan.

– Valg av megler kan være den avgjørende faktoren for å innfri de forventningene du som selger eller kjøper har. Det endelige resultatet beror på vår faglige tyngde og innsats, ikke nødvendigvis markedet. Hos oss brenner vi alle for yrket, og vi pleier å si at gode resultater ikke kommer av seg selv – det er alltid noen som skaper dem! Så frykt ikke, jeg hjelper deg gjerne med salg av din bolig!

soria-moria_kobber_hovedlogo

More in Eiendom