Eiendom

Kom i gang!

Kom i gang!

Skal du selge bolig over sommeren er det bare å sette i gang prosessen. Bruk juli måned til å planlegge og forberede salget. Tilbudet i markedet har økt betraktelig de siste månedene og meglers jobb blir avgjørende for å sikre et best mulig resultat.

Daglig leder Espen Tønsaker Aas i Privatmegleren Horisont har vært ute en vinternatt før, og vet hva som må til når boligmarkedet er i endring.

– I det markedet vi ser nå, stiller boligkjøperne stadig større krav til objektene. Det betyr at vi som eiendomsmeglere må gjøre det som vi kan best, nemlig å megle frem gode resultater. Din oppgave som boligselger blir å presentere et best mulig produkt. En viktig del av vår jobb er å gi gode råd til hva som bør utbedres. Når vi gir deg en E-takst vil vi alltid påpeke hvilke områder du bør fokusere på. Her er det mye å tjene.

Sagene 12 (ferdig)

– Vi bruker mye tid på å forberede et salg. Noe av det viktigste vi gjør er å identifisere hvem som er interessert i din bolig, hvordan de tenker og i hvilke kanaler de ferdes. For oss er det aller viktigste å finne flere interessenter som vil slåss for å sikre seg akkurat ditt hjem. Når tilbudet øker og det er mye å velge mellom, blir det vår oppgave å passe på at ditt objekt synes godt i markedet og at vi følger nøye opp. Vi har også tilgang på avanserte markedsverktøy som er med på å sikre dette, samt gir deg muligheten til å følge nøye med i prosessen.

– Prisene i boligmarkedet i Oslo har blitt justert i forhold til markedet, noe som også gir mer realistiske forventninger for både kjøper og selger. Vær forberedt på at det nå kan ta mer enn én visning før boligen blir solgt. Et betraktelig større tilbud gjør at potensielle kjøpere tar seg bedre tid. Det er fremdeles mye aktivitet, så det gjelder å holde hodet kaldt og stole på at resultatet kommer etterhvert.

sagene 14 ( ferdig )

– Den utviklingen vi har sett de siste månedene sier oss at vi er på vei inn i et sunnere boligmarked.  Det er nå et godt utvalg for deg som skal kjøpe, så nå er alle forutsetninger til stede for å finne drømmeboligen.Husk at vi holder åpnet hele sommeren, velkommen inn til en hyggelig boligprat!

pm_logo_vertikal_stort_ikon_horisont_kobber

More in Eiendom