Eiendom

Har du rett innstilling?

Har du rett innstilling?

– Vi har ledige pulter til selvdrevne eiendomsmeglere som ønsker å skape seg en god forretning i Drammen og omkringliggende områder. Øystein Liverud i Nordvik & Partners Drammen forteller i sommer om vektsambisjonene og mulighetene meglerhuset kan by på.

Det eneste meglerhuset i Buskerud som er tilknyttet den renommerte &Partners strukturen, har bygget markedsandeler helt siden oppstarten i 2015. De ivrige meglerne selger alle typer boliger i Drammen, Lier, Sande, Svelvik, Røyken, Hurum, Nedre og Øvre Eiker samt Modum. Kundene er folk som ønsker å flytte internt i kommunen, men også barnefamilier fra hele sentrale østlandsområdet som ønsker seg til Drammensregionen. Det har bidratt til at Drammen er en av byene i Norge med sterkest prisutvikling.

– Vi har allerede etablert oss som en av Drammensregionens ledende meglerforretninger på nybygg. Prosjektene spenner seg vidt i markedet med alt fra rekkehus, tomannsboliger og eneboliger tilpasset barnefamilier, til de typiske sentrumsprosjektene bestående av leiligheter i alle størrelser.

1000

– I tillegg er vi i ferd med å styrke oss innen fritidsbolig-markedet i Buskerud, hvor vi i dag har et større prosjektoppdrag på Nesfjellet – Natten Alpin:

Det betyr at vi selger boligprosjekter til de fleste målgrupper fra hele østlandsområdet. Det er klart en fordel at vi derfor har et sterkt merkenavn i &Partnerskjeden, som de kanskje kjenner fra tidligere.

Drammenskontoret teller nå 7 ansatte i moderne lokaler i Finansgården nær Bragernes Torg. Det er plass til 10 stykker slik de er rigget i dag, og Øystein Liverud vet hva de ser etter hos nye medarbeidere.

– Vi er klare til å ansette når de rette kandidatene dukker opp. Vår holdning er at det ikke spiller så stor rolle om du har kort eller lang fartstid, er megler eller fullmektig, men at du har rett innstilling, energi og lidenskap for vårt krevende men flotte yrke.

Interessenter bes kontakte Øystein Liverud eller Nina Widerøe på ol@nordvikpartners.no eller nw@nordvikpartners.no

More in Eiendom