Eiendom

Søker eiendomsmeglere!

Søker eiendomsmeglere!

Jens Christian Killengreen, Daglig leder og initiativtaker hos Nordvik & Partners Skøyen, utvider og søker nå et knippe fremadstormende eiendomsmeglere til å ta et større jafs av primærområdet vest i Oslo. 

Jens_Christian_Killengreen-300x450

– Å jobbe i dette markedet er hardt, men det kan også være svært innbringende for rett person. De jeg ser etter trenger ikke nødvendigvis erfaring fra dette området, men et brennende ønske om å jobbe hardt som eiendomsmegler. Vi tilbyr en av markedets beste pakker, både med merkenavn, markedsføring og betingelser.

Nordvik & Partners Skøyen ble etablert i 2015, og har vist seg som en dedikert aktør med flere store salg i belteknippet.

– Vi er meglere i tradisjonell forstand. Vi jobber sammen med kunden, vi er flinke på oppfølging, på telefonen, ved oppmøte og ved å kjenne markedet til fingerspissene. I tillegg får kundene tilgang til vår database av potensielle kjøpere, samt det ypperste innen digital markedsføring.

20150818-DSC_9593

Totalt er det 35 kontorer i Norge med Nordvik &Partners, Schala &Partners, Gjestvang &Partners som de største.  De har vokst til å bli en sterk og frittstående aktør som går rett i konkurranse med bankene, og forskjellen er at hos &Partners er det meglerne som eier kjeden i et coop.

– Som megler i Nordvik& Partners får du kollegaer i den mest hurtigvoksende og offensive eiendomsmeglerkjeden i Norge. Vi er opptatte av faglig påfyll og coaching, og har noen av landets mest profilerte og dyktigste meglere i staben.

«Her ligger alt til rette for at eiendomsmeglere kan vokse seg store.»

Kriteriene Jens Christian Killengreen setter for potensielle kandidater er klare:

  • Du kan vise til gode resultater
  • Du er ryddig, kvalitetsbevisst og inkluderende
  • Du har ambisjoner og går for egen motor
  • Du er opptatt av å møte kundens forventning på en profesjonell måte
  • Du identifiserer deg med verdiene våre begeistret og har et strålende humør!

– Markedet er i ferd med å skifte karakter, fra lettsolgt og stort oppmøte på visninger, til at hvert eneste salg krever det beste fra eiendomsmegleren. Vi går med andre ord inn i et marked der jeg trives veldig godt, og jeg ønsker at de jeg ansetter skal være like glad i å sloss for oppdragene og salgene hver eneste dag!

«Fullmektiger med erfaring kan også søke!»

Kontakt Nina Kormilitzine i Estate Connection AS / Emploii på nina@estateconnection.no for spørsmål relatert til stillingene og søknader.

JA-2

 

More in Eiendom