Eiendom

Når ryker de fire siste i Røyken?

Når ryker de fire siste i Røyken?

Nå er første tomannsbolig reist på MyCube i Røyken. Dette er et prosjekt med 19 boliger totalt, der 15 er solgt. Boligene skal ferdigstilles mot slutten av året, senest begynnelsen av 2018. Grunnarbeidet er allerede i gang. Her kan du lese hvordan det gikk på visning!

På mandag hadde Øystein Liverud i Nordvik & Partners Drammen visning ved den neste tomannsboligen som er klar til overtagelse om få uker. Det var godt oppmøte og god stemning, med flere nye navn på interesselisten.

bildeliverud

– Det er alltid hyggelig å kunne invitere til visning når boligene er nær ferdigstillelse. Da får interessentene et bedre inntrykk av kvaliteter i prosjektet som er vanskelig å illustrere gjennom bilder.

– Gårsdagens visning var god og vi har i dag solgt en bolig til i en prosess som allerede var i gang. Det gjenstår fire boliger i prosjektet.

«Vi håper å bygge på interessen fra visningen i går.»

MyCube-konseptet har som mål å tilrettelegge for at alle behov i familien. Det skal være enkelt å ha besøk, det skal være enkelt å arrangere barnebursdager og voksenbursdager, det skal være luft i en moderne setting.

08_828888283

MyCube Røyken ligger i skogkanten på Engejordet, rett ved kommunehuset. Prosjektet har umiddelbar nærhet til Kanvas barnehage, Røyken ungdomskole og Røyken videregående skole. Røyken ligger i en fin pendleravstand til de viktigste regionale knutepunktene. Skal du reise til Drammen tar det 20 minutter dør til dør, og 36 minutter til Oslo.

Øystein Liverud har solgt mange store prosjekter i sin karriere som eiendomsmegler, og er opptatt av hvilke kvaliteter kjøperne er ute etter.

– Dette prosjektet er svært spennende, både på grunn av utformingen av boligene utvendig og innvendig, men også plasseringen. Det er i nærheten av all den infrastruktur du trenger som familie, i et område med full barnehagedekning, flere idrettsanlegg, friluftsområder og en stor 18 hulls golfbane. Jeg tror flere og flere begynner å se på det utvidet østlandsområdet som ett arbeids og bomarked.

«Røyken ligger midt i blinken for de som ønsker fred og ro, men tilgang til alt.»

Boligene er svært arealeffektive og leveres med 4 eller 5 rom, alt avhengig av boligtype. Enhetene har en gjennomgående
høy standard. Kjøkken og baderomsinnredning leveres i hvit utførelse med stålgrep – stilrent, moderne og tidløst. Varmekabler i gulv på bad. Bad med downlights, vegghengt toalett og dusjhjørne.

08_1763376628

Ønsker du å vite mer om MyCube Røyken kan du ta kontakt med Øystein Liverud og Anders Ødenes i Nordvik & Partners Drammen.

 

 

More in Eiendom