Nybygg

Nye muligheter for deg på Engersand Havn!

Nye muligheter for deg på Engersand Havn!

På onsdag 28. Juni kl 18.00 ble to nye byggetrinn på Engersand Havn i Lier avduket for potensielle kjøpere. De fremmøtte fikk for første gang se tegningene av Strandhusene Syd og Strandhøyden. På grunn av den store etterspørselen har utbygger jobbet på spreng for å få ferdig salgsmateriellet. Denne dagen var første mulighet der du kunne sikre deg en bolig i dette unike byggetrinnet.

Prisene er endelig klare på de 11 selveierleilighetene i Strandhusene Syd, der de heldige kjøperne vil få den aller beste orkesterplassen til fjorden. Rett bak Strandhusene kommer Strandhøyden, der fjordutsikten på de 14 selveierleiligheter også vil bli upåklagelig.

Prelanseringen blir på Ankeret, det nye serveringsstedet på Engersand Havn, onsdag 28. juni kl 18.00.

Du kan melde deg på HER!

Skjermbilde 2017-06-27 kl. 17.59.24

Ticon lanserte prosjektet i 2006 og de første flyttet inn i 2007. Siden da har Engersand Havn fått mange glade og fornøyde beboere. Når trinnet som legges ut nå er utsolgt har det blitt realisert mer enn 300 leiligheter. I selve strandsonen som strekker seg omlag 1 kilometer, begynner prosjektet nå å se sin endestasjon.

«Ønsker man seg en leilighet med Drammensfjorden som nærmeste nabo har man ikke så mange muligheter igjen»

Eiendomsmegler Øystein Liverud i Nordvik & Partners Drammen har prosjektansvaret for de to nye byggetrinnene, og gleder seg til å avduke de endelige planene.

– De to byggetrinnene som legges ut nå har en bred variasjon og inneholder mange forskjellige leilighetstyper og størrelser i prisleiet mellom litt i overkant av 3 millioner kroner til drøye 10 millioner kroner.

Engersand Havn er virkelig et unikt boligprosjekt på Østlandet. Nærheten til fjorden og kveldssol til over kl 22.00 i sommerhalvåret har bidratt til at flere har valgt å slå sammen boligen med «hytta ved sjøen», og dermed spart både verdifull tid og penger.

– Engersand Havn er et lite eventyr av et boligområde, der alle boligene er vestvendte, sjønære og solrike. I tillegg oppgraderes veiene inn mot Drammen og Oslo, slik at man kan bo sjønært og landlig, men allikevel med nærhet til alt som det sentrale østlandsområdet kan tilby.

Ta kontakt med Øystein Liverud på ol@nordvikpartners.no hvis du har spørsmål rundt Strandhusene Syd og Strandhøyden.

Skjermbilde 2017-06-27 kl. 17.57.55

More in Nybygg