Eiendom

Disse visningene må du ikke gå glipp av!

Disse visningene må du ikke gå glipp av!

Vi har sett en kraftig økning i antall solgte boliger i Trondheim den siste måneden. Boligprisene økte faktisk i Midt-Norge, til motsetning av resten av landet. Høy omløpshastighet betyr at markedet har funnet et riktig nivå mellom tilbud og etterspørsel. Noe alle parter kan være fornøyd med. Olden & Partners har flere spennende boliger ute til salgs. Fra idyllisk natur og rolige omgivelser til urbant og yrende byliv, her får du fire tips du bør få med deg.

Dag Erik Oksvold og Lasse Bøen viser frem denne praktfulle eiendommen på Sundsneset/Straumen. Dette er en sjelden perle som ligger idyllisk til i sjøkanten. Siden 2007 har eiendommen vært gjennom omfattende ombygging og modernisering, tegnet av Arkitekt Sivert Hegdahl i Praksis Silvilarkitekter AS.

40_6390134

– Dette er virkelig en drømmebolig. Det er særlig den unike beliggenheten ved vannet, nydelig uteplass og nærheten til naturen som gjør dette til en eiendom utenom det vanlige, sier partner Dag Erik.

Boligen fremstår i dag som helt ny, med fokus på moderne interiørløsninger og tidsriktige fargevalg. Kun et steinkast unna ligger stranda, med med flotte fiskemuligheter og lett tilgang til sjøsetting av båt eller kano.

– Denne boligen må man virkelig få med seg. Her har du alt du trenger med kort avstand til Straumen med dagligvare, barnehager, skoler og restauranter. I tillegg har du umiddelbar nærhet til flotte turområder, Sundsand badestrand og den kjente Gyldne Omvei med mange innslag av kulturtilbud, kunsthåndtverk, overnattingssteder og gårdsprodusert mat.

Aftenposten kåret nylig Inderøy og Straumen til et av landets flotteste reisemål. Nå har du muligheten til å kalle dette hjemme.

40_375318941

 Lasse Bøen presenterer en sjelden flott hjørneleilighet på Nedre Elvehavn mellom Solsiden og Bakklandet. Her har du umiddelbar nærhet til byen og alt den har å tilby. Særdeles god planløsning og store vindusflater gir et lyst og moderne preg, her får du en leilighet med «det lille ekstra».

80_1426677604

I følge partner Lasse Bøen er dette den perfekte leiligheten for deg som vil bo sentrumsnært og benytte deg av alle byens fasiliteter.

– Her har du gangavstand til alt det Trondheim har å by på. Fra yrende liv langs kaia ved Solsiden, til kulturrike Bakklandet og vakre Nidelven. Kort vei til både NTNU Gløshaugen, BI Trondheim, HIST, St.Olavs Hospital og SINTEF, samt kollektivtrafikk og flybuss som tar deg dit du måtte ønske.

80_381689447

Torben Olden viser også frem en sentrumsnær og urban leilighet i Innherredsveien 61D, med prisantydning kr 1 410 000. Dette er en perfekt leilighet for studenter. Med sitt yrende studentliv og kort vei til Portalen og Solsiden er du aldri langt unna der det skjer. Et rikt utvalg av restauranter, uteliv, treningssentre og shopping, gjør at du har alt du trenger rett utenfor døren.

– Rett ved leiligheten ligger Lademoen park, Strandveiparken og en grusbane med flotte rekreasjonsmuligheter både på sommer- og vinterstid. Det er bussholdeplass like utenfor døra som tar deg videre til resten av byen, NTNU og Værnes flyplass.

24_1053219365

Er det derimot ut av byen du vil, viser Dag Erik frem en pen og tiltalende hytteeiendom i populære Råkvåg. Beliggende usjenert til i rolige og naturskjønne omgivelser, finner du eiendommen kun en kort spasertur unna sjøen. Hytta ble oppført i 1975, men har i senere tid blitt vesentlig oppgradert.

57_23974084

Råkvågen er ansett som et paradis på sommeren, med et yrende folke- og båtliv, og mange ulike arrangementer innen kunst og kultur. Dette er perfekt for den som ønsker å slappe av i rolige og landlige omgivelser, men samtidig ha tilgang til restauranter og folkeliv. Dette er virkelig en perle på Trøndelagskysten!

 

 

 

 

 

 

More in Eiendom