Eiendom

Det er NÅ det gjelder!

Det er NÅ det gjelder!

Redigert Torshov

Meglerrollen blir nå viktigere enn noen gang, da hvert eneste salg krever en helt annen grad av oppfølging etter at utbudet har økt kraftig. Det liker eiendomsmeglerne i PrivatMegleren Soria Moria, som skiller seg ut med et kvalitativt sterkt lag med masse erfaring og stå på-vilje!

Daglig leder Erik Andreas Ahlsrød og hans team ligger ikke på latsiden. Med hele 9 salg bare de siste dagene, viser det seg at erfarne meglere kan navigere ulent terreng. Ferske tall fra Finn.no viser at det ikke har vært så mange boliger til salgs i markedet siden 2010. Med flere boliger ute stilles det naturligvis større krav til forberedelser og markedsføring.

«Gode resultater kommer ikke av seg selv – Det er alltid noen som skaper dem!»

– Når tilbudssiden i markedet øker, tar boligkjøperne makten tilbake. Vi ser at folk nå tar seg bedre tid og gjør mer overveide beslutninger. Da blir det avgjørende at vi som eiendomsmeglere utfører et godt grunnarbeide og skaffer interessenter der vi kan. Et godt salg avhenger ene og alene av at vi finner riktig kjøper til akkurat din bolig.

Be om en uforpliktende E-takst i dag!

– Vi i PrivatMegleren Soria Moria har som mål å gi deg ditt livs kundeopplevelse. Vi vet at for de fleste av oss er kjøp og salg av bolig en sjelden hendelse, kanskje bare noen få ganger i livet. Derfor har vi stor respekt for at dette betyr mye for den enkelte. Valg av megler kan være den faktoren som gjør at du oppnår maksimal pris for din bolig. I det markedet vi ser nå er dette spesielt viktig. Meglers faglige tyngde og erfaring spiller inn på det endelige resultatet.

Torshov 8 (ferdig) kopi

– Hos oss brenner vi alle for eiendomsmegler faget. Vår merkevare skal være et kvalitetsstempel for deg som kunde. Du skal forvente deg mer av oss. Når vi i tillegg har tilgang til bransjens mest kraftfulle verktøy innen markedsføring, har vi en vinneroppskrift. Hvert eneste steg i prosessen tilpasses deg og din bolig.

– De siste måneders utvilkling tyder for oss på at vi er på vei inn i et sunnere boligmarked. Akkurat i Oslo ser vi nok særlig effekten av innstrammingene på tilgangen til kreditt. I tillegg ser vi at de fleste nå selger bolig før de kjøper, i motsetning til tidligere. Så langt i juni har vi hatt høy aktivitet på kontoret. Det er nå et godt utvalg for deg som skal kjøpe og sjansene for å finne drømmehjemmet er større enn noen sinne. Vi holder åpent gjennom hele sommeren, velkommen inn til en hyggelig boligprat!

soria-moria_kobber_hovedlogo

 

 

 

 

 

 

 

More in Eiendom