Eiendom

Bruk tiden godt!

Bruk tiden godt!

Vurderer du å selge bolig etter sommeren er det viktig å få en «flying start». Bruk juli måned til å sette i gang med forberedelsene. Du bør begynne med å bestille en E- takst for å få en oversikt over verdien av din bolig. PrivatMegleren sine meglere vil alltid komme med tips og råd til hva som bør settes i stand før boligen går ut i markedet. Du kan spare mye tid og penger på å være tidlig ute.

Daglig leder i PrivatMegleren Excellence Stian Bakke, har vært med på både opp- og nedturer i boligmarkedet. Med lang erfaring bak seg vet han hvordan man holder en stødig kurs.

– Når tilbudet i markedet øker, slik vi ser nå, stiller dette større krav både til eiendomsmegler og til salgsobjektet. Nå er det avgjørende at boligen skiller seg ut på markedet. Det blir vår jobb som meglere å markedsføre boligen på den beste måten og nå ut til flest mulig. Nå gjelder det at vi er på ballen og følger opp interessenter for å skaffe maksimumspris.

– Din jobb som selger blir å presentere boligen i best mulig stand. Nå er det ekstra viktig at alle småting blir fikset, da markedet er mer kravstort. Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord, pass derfor på at det bildet du gir andre av boligen er best mulig.

Grunerløkka 1.2 (ferdig)

– Se fordelen ved at tempoet generelt er litt roligere på sommeren. Mange potensielle boligkjøpere har bedre tid til å være på nett og studere tilbudet i ferien. Får du vist frem din bolig i denne perioden, øker du sjansene for at flest mulig får den med seg og møter på visning.

 Vi setter takst lavere nå, da markedet har kommet ned, men det er til din fordel. Overprisede boliger får ikke den samme oppmerksomheten. Det er i tillegg morsommere å selge for noen hundre tusener over takst, enn å justere tankesettet nedover i etterkant. 

-Det kan være vanskelig å navigere seg frem i et marked med mange tilbydere. Vi i PrivatMegleren Excellence sier ikke bare at vi gjør en forskjell, vi viser det også i praksis. I tillegg til materiell som prospekt og annonsering, har vi flere verktøy som optimaliserer salgsprosessen. Med appen «Mitt boligsalg» kan du som boligselger få en unik tilgang til fortløpende informasjon. Du kan følge med på hvor mange som har sett din annonse, hvem som har registrert sin interesse og gjennomføring av visning. Her kan du se alt live og i sanntid.

grunerløkka 5 (ferdig)

-Den utviklingen vi har sett de siste månedene sier oss at vi er på vei inn i et sunnere boligmarked.  Det er nå et godt utvalg for deg som skal kjøpe, så nå er alle forutsetninger til stede for å finne drømmeboligen.Husk at vi holder åpnet hele sommeren, velkommen inn til en hyggelig boligprat!

Excellence

 

 

 

More in Eiendom