Eiendom

Vokste seg ut av kontoret!

Vokste seg ut av kontoret!

På knappe to år har Nordvik & Partners Nydalen tatt en sterk posisjon i markedet. Nå går de for markedsleder i bydelen og det krever større plass. Med flere sultne og talentfulle tilskudd på laget, var tiden moden for utvidelse. I april flyttet de inn i lekre og totalrenoverte lokaler i Torgbygget.

Som tatt rett ut av en interiørkatalog skinner de nye lokalene til Nordvik & Partners Nydalen. I moderne og tidsriktige kontorer skal gjengen på 12 ansatte nå ta i mot nye og gamle kunder. Salgssjef Morten Marthinsen er entusiastisk når han forteller om veien videre i Nydalsveien 33.

20stue

– Vårt mål er å være markedsleder og et naturlig valg for alle som skal selge bolig i våre kjerneområder. Vi er allerede markedsleder i nærområdet, men vi gir oss ikke før vi er markedsleder i hele bydelen.

25stue

Hva skal kundene forvente seg av dere?

– Våre kunder skal forvente service og kvalitet i alle ledd. Vi har et team med meglere som har jobbet i området over lengre tid, og innehar en svært god kunnskap om nærområdet og kundene her. Du kan alltid komme innom for en uformell boligprat og få gode råd hos oss.

Hvilket råd vil du gi boligselgere nå?

– Tenk kvalitet hele veien. Etter en tid med enorm prisvekst som følge av et rekordlavt tilbud, ser vi nå et noe mer normalisert marked. Dette gjør at nettopp kvalitet i salgsprosessen er enda viktigere for å få maksimalt ut av ethvert boligsalg.

– Husk at boligmarkedet kan endre seg på kort tid. Kontakt derfor megler så tidlig som mulig i prosessen. Det er viktig å ha en god sparringspartner som tar pulsen på markedet hver dag!

Skjermbilde 2017-05-04 kl. 16.21.23

 

 

 

More in Eiendom