Eiendom

Sett av tid til disse tre visningene!

Sett av tid til disse tre visningene!

Listen over boliger som Nordvik & Partners St. Hanshaugen skal vise frem for potensielle kjøpere på søndag og mandag, består av et vidt spekter av leiligheter og hus. Er du ute etter noe sentrumsnært, praktisk og moderne, presenterer vi tre unike objekter her:

Thomas Granmo Kiligitto og Lene Stødle representerer en moderne leilighet i Sørkedalsveien 3 B. Her får du fem rom med heisadkomst, peis og en særdeles sentral beliggenhet. Prisantydning er kr 5 800 000,- og visningstidspunktet er mandag 15.05 kl. 17.00 – 18.00

– Denne sentrale beliggenheten og nærheten til det meste av byens fasiliteter, skoler, samt gode kollektivtilbud rett utenfor døren gjør at boligen egner seg perfekt for den som ønsker det urbane livet, men er også egnet som et godt investeringsprosjekt for utleie.

– Stue og kjøkken ligger adskilt fra hverandre, med store vinduer og god takhøyde som gir en god romfølelse. Legg også merke til den koselige peisen.

06_1141175051

På St. Hanshaugen har Morten Styrmoe Hannestad gleden av å vise frem en 3-roms, beliggende tilbaketrukket i frodige, parkmessig opparbeidede omgivelser. Boligen har prisantydning på kr 4 990 000,- og visningstidspunktene er søndag 14.05 kl. 13.00 – 14. 00 og mandag 15.05 kl. 17.00 – 18.00

– Her kan du bo godt i en lys leilighet med god planløsning, store vindusflater og masse naturlig innlys. Leiligheten har en ypperlig intern beliggenhet høy 1 etg. der vinduene på kjøkken og hovedsoverom vender ut mot rolig bakgårdspark.

–  Bakgården ble kåret til årets hageanlegg i 2012 av Bymiljøetaten og har vært brukt i både filminnspillinger og fotoopptak. Se borettslagets hjemmeside.

67_448099331

Paal Henning Jørgensen og Magnus Indrebø skal vise frem en klassisk frognerleilighet i Gyldenløves gate 4. Her får du høy takhøyde, stukkatur, balkong mot vest og peis til prisantydning kr 5 800 000,-.

  • Visninger: søndag 14.05 kl. 15.00 -16.00 og mandag 15.05 kl. 17.00 – 18.00

– Her stemmer alle detaljene. Leiligheten har to gode soverom med plass til dobbeltsenger og et flislagt baderom. Klassiske detaljer som stukkatur, fløydører og originale tregulv går igjen, og de store vinduer sikrer gjennomgående lys og luftighet.

– Boligen ligger svært sentralt til med en populær beliggenhet i et veletablert, rolig og barnevennlig boligområde. Kaféer, restauranter, nisjebutikker, treningssentre, matbutikker, barer og utesteder ligger i umiddelbar nærhet, samt parkliv med Frognerparken bare noen minutter unna.

78_1703823576

More in Eiendom