Eiendom

Mange er redde for å overbetale!

Mange er redde for å overbetale!

Boligkjøperne har sett seg nødt til å løpe etter markedet i flere år, men nå har det endelig kommet flere boliger for salg. Marius Bakjord kommer med en klar anbefaling for deg som ser etter drømmeboligen. 

P1010864 kopi

Er det et kjøpers marked?

– Jeg vil ikke si at det ene og alene er et kjøpers marked. Vi er inne i en tid hvor vi ser at salg under prisantydning blir mer vanlig, og det å prise boligene riktig er viktigere enn noen gang. Vi har derfor stort fokus på nettopp dette.

– En riktig utropspris genererer godt med trykk og mennesker på visning, og dermed også gode priser. For høy eller lav pris gir dårlig effekt med «feil budgivere» og dårlig oppmøte på visning. Vi merket et lite dupp i markedet før påske, men ser nå klare signaler på at det stabiliseres. Interessentene er tilbake og vi ser mer action i budrundene.

– Det er mange boliger ute i markedet, 2994 boliger for salg i Oslo i skrivende stund. Dette gir boligkjøperne mer å velge mellom, men det blir også viktigere å skille seg ut i markedet.

Hvilke råd har du til de som er på boligjakt?

– Deg som er på boligjakt nå vil jeg råde til å dra på visninger og holde deg oppdatert på salgsprisene i markedet du jakter i! Dette gjør det lettere å vite hva man skal se etter, hva som kan forventes av salgssum og dermed gi en fordel i budrunde.

– Mange er redde for å overbetale, og dette vil man ha kontroll på om man kjenner markedet. Last ned og les salgsoppgaven på forhånd. Dette gjør deg godt forberedt til visning. Ikke minst, spør megler om det du lurer på. Kjøp av bolig er en av de største investeringene i livet, da skal du være 100% sikker på alt rundt boligen.

Marius Bakjord i Nordvik & Partners Nydalen har visning på følgende leiligheter kommende helg:

En sjelden mulighet i nybggg fra 2012 med halvpart av tomansbolig i Nydalen. Dette er en bolig for den kvalitetsbevisste, med topp moderne standard og tilvalg av høy kvalitet. Prisantydning kr 8 000 000,-.

  • Visning:  søndag 21.05 fra kl.12.00 – 13.00 og mandag 22.05 fra kl. 17.00 – 18.00.

75_555902999

En moderne 2- roms hjørneleilighet på Lambertseter. Beliggende rolig og usjenert til i byggets høye 1. etasje i et villastrøk i attraktive Radarveien. Prisantydning kr 2 990 000,-.

  • Visning: Søndag 21.05 fra kl. 14.00 – 15.00 og tirsdag 23.05 fra kl 17.00 – 18.00.

79_630370046

 

More in Eiendom