Eiendom

Lagde musikkvideo til et boligsalg!

Lagde musikkvideo til et boligsalg!

Ila og Ilsvika har vokst frem som en ny populær bydel i Trondheim. Med umiddelbar nærhet til sjøen, samtidig som du kun er en kort spasertur unna bymarka med både ski og turløyper, er det lett å forstå den store interessen for bydelen. Sandvolleyballbane, bademuligheter, parker, lekeplass og et naturreservat er bare noe av det du finner i nærområdet.

Dag Erik Oksvold hos Olden & Partners Trondheim viser frem en moderne og lekker 2 – roms med sjøutsikt på Ilsvika. Han ble så inspirert av leiligheten, at han rett og slett brøt ut i sang!

Hvordan kom dere på ideen om å lage en musikkvideo til prospektet?

– Kjøp og salg av bolig skal være positivt for alle parter, og vi ønsker derfor å spille på dette. Vi vil forsterke bildene og følelsene rundt boligen og den flotte beliggenheten.

Tiden som kommer er full av forventninger og godværet gir oss et smil om munnen. Det er dette vi vil formidle med denne videoen.

– Siden jeg har en bakgrunn som profesjonell musiker så jeg muligheten til å kombinere mine to lidenskaper. Samtidig er vi ute etter å tøye litt grenser innenfor markedsføring for å få størst mulig oppmerksomhet rundt objektet.

«Vi er ikke redde for å gå utradisjonelle veier til verks!»

– Så langt har vi fått enestående respons på videoen, så dette er absolutt noe vi vil gjøre igjen. Alle eiendommer har sin egen sjel og stemning, noe som vi føler at vi får illustrert godt ved hjelp av tekst, musikk og bilder.

88_1790344587

Leiligheten ligger i blokkens 2. etasje med flott utsikt til sjøen. Den har en meget god standard og praktisk planløsning, noe som gjør at den passer godt for førstegangskjøpere og yngre par.

88_2112297625

I tillegg har du kort vei til offentlig kommunikasjon med holdeplass for både buss, trikk og taxi, noen hundre meter fra inngangsdøra. Kan du ønske deg mer?

 

More in Eiendom