Eiendom

Grunnlaget for høsten legges nå!

Grunnlaget for høsten legges nå!

Nordvik & Partners Bislett tar i mot oppdrag gjennom hele sommeren. Det nyåpnede kontoret stenger ikke dørene og tar heller ikke ferie. Ønsker du en boligprat med en fagperson eller trenger verdivurdering av din leilighet, kan du stikke hodet innom Thereses gate 14.

Daglig leder Fabian Nordahl Paus ønsker å fremheve kontorets store arbeidskapasitet og stå på vilje. De teller 8 ansatte, der alle jobber mot et felles mål; få best mulig pris for kundenes boliger.

– Vi er stolte over å være et kontor som strekker oss langt for kundene hver eneste dag. Gjengen med sultne og dyktig meglere tar svært lite fri, og det vil være mulig å kontakte eiendomsmeglerne gjennom hele sommeren.

– Grunnlaget for høsten legges i juni og juli, enten du er boligkjøper eller selger!

Gjengen i Nordvik & Partners Bislett har flere spennende boliger for salg. Gå ikke glipp av blant annet disse:

Magnus Moestue viser frem klassisk eleganse på Torshov. Feddersens gate 1 har en svært populær beliggenhet på Torshov med offentlig kommunikasjon, butikker og et komplett servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det er også kort gangavstand til flotte Grünerløkka med yrende uteliv og sjarmerende gater.

  • Visning søndag 04.06 kl. 13.00 – 14.00 og tirsdag 06.06 kl. 17.00 – 18.00

18_1649943122

Rikard Sandstrøm har gleden av å presentere en svært lekker og tiltalende 2-roms leilighet på Øvre Torshov. Beliggende fantastisk til i 2. etasje med enkel utgang til stor balkong på ca 9 kvm. En meget sjarmerende leilighet med arealeffektiv planløsning, gode lysforhold og behagelige rominndeling.

  • Visning tirsdag 06.04 kl. 16.30 – 17.30 og onsdag 07.06 kl. 16.30 – 17.30

94_1385749511

Kontakt Fabian Nordahl Paus for en visning i Holbergs gate 11B. Her får du en flott og arealeffektiv leilighet beliggende i 4.etasje, skjermet mot indre gårdsrom. Svært sentral beliggenhet og kort gangavstand til Karl Johans gate, Bogstadveien, Aker Brygge og Tjuvholmen.

18_117337970

 

More in Eiendom