Eiendom

Frykt ikke!

Frykt ikke!

Ferske tall fra boligprisstatistikken for april er ute og vi ser at den betydelige prisveksten fra i fjor har stoppet opp. Ekspertene er uenige om dette er en sunn pustepause eller starten på en korreksjon. Det er til lite hjelp for deg som boligselger, men frykt ikke;  PrivatMegleren Excellence gir deg oversikten, forståelsen og mulighetene i dagens markedsituasjon.

Den siste boligprisstatistikken viser en oppgang i boligprisene på 0,5 prosent. Korrigert for sesongvariasjoner har prisene ikke steget den siste måneden, da april tradisjonelt er en sterk måned. Dette er en markant endring fra de elleville tilstandene vi så i 2016. Administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer, tror at utflatingen vil fortsette i månedene fremover.

Det kan gjøre det vanskeligere å selge bolig, men er allikevel en god mulighet for deg som tror at boligprisene skal falle videre. Nå fungerer markedet godt, med fortsatt stor interesse på annonser og visninger.grunerløkka 3 ( ferdig)

Ikke sitt på gjerdet.

Som boligselger kan du nå måtte belage deg på at det tar lenger tid å selge boligen, derfor er det ekstra viktig å sette i gang prosessen tidlig. Den som har tatt verdivurdering, snakket med en eiendomsmegler og gjort forberedelsene, stiller sterkere enn de som bestemmer seg for å selge når markedet tipper nedover.

Daglig leder Stian Bakke forklarer hva som blir avgjørende for boligselgerne fremover:

– I et marked hvor mange konkurrerer om oppmerksomheten blir riktig markedsføring av boligen ekstra viktig. Vi i PrivatMegleren Excellence har spesialisert oss på dette, og skreddersyr en markedspakke til hver enkelt bolig.

– Vårt mål er at du som boligselger oppnår høyest mulig pris for din bolig. Da gjelder det å planlegge godt i forkant, slik at flest mulig blir oppmerksomme på din bolig. Alle våre meglere har inngående kunnskap om lokalområdet og sitter på data med aktuelle interessenter.grunerløkka 6 ( ferdig)

«Markedsinnsikt, hitoriske data og riktig markedsføring av boligen vil være avgjørende for et godt salg!»

I motsetning til fjoråret ser vi nå at flere ønsker å selge boligen før de kjøper noe nytt. Dette sammen med at det bygges vesentlig flere nye boliger enn tidligere, fører til at vi nå har et større antall boliger ute på markedet. I tillegg har myndighetene strammet inn låneforskriften til bankene, noe som har bremset utlånsveksten og er med på å redusere etterspørselen.

Med en slik utvikling blir meglers kunnskap og dyktighet avgjørende for å gjøre et godt salg. Kom tidlig i gang med prosessen, slik at oppgraderinger og forberedelser er gjort og du kan få boligen ut i markedet på riktig tidspunkt!

Ta kontakt med oss i PrivatMegleren Excellence i dag for en uforpliktende boligprat.

Excellence

 

 

 

 

 

More in Eiendom