Eiendom

Flere vil ha smart brannsikkerhet

Flere vil ha smart brannsikkerhet

Interessen for brannsikkerhet og Active Fire Barrier øker i takt. Den banebrytende brannsikkerhetsmodulen kan forhindre opp mot 50 prosent av alle branner, og var en hit under vårens sikkerhetsseminar hos IF.

Active Fire Barrier fra TecSafe vakte stor begeistring på IFs sikkerhetsseminar 12. mai i år. Over 20 deltakere var tilstede under presentasjonen av produktet, som foregikk på IFs sikkerhetssenter på Hobøl.

Ved tilløp til brann kuttes strømmen av brannsikringsmodulen Active Fire Barrier. Det gjør muligheten for spredning av brann mindre, både i privatboliger, nærings- og driftsbygg.

Populær nyvinning

Mange bedrifter deltok på seminaret, som hadde som hovedmål å gi mer kunnskap om brannsikring. Beslutningstakere fra næringslivet og landbruket var godt representert, deriblant ledere fra Norgesgruppen, KLP, Kjøpsmannshuset og Quant/Esso.

– Det er like fascinerende som det er skremmende å lære hvor raskt ild sprer seg. Active Fire Barrier er en konkret løsning som stopper brannutviklingen. Det er absolutt en nyvinning på markedet og noe vi må vurdere, sier en av deltagerne på seminaret.

Livreddende boks

Brannsikkerhetsmodulen Active Fire Barrier, som ble lansert i fjor, kutter strømmen når det oppstår gass og røyk. 50% prosent av alle branner oppstår i det elektriske anlegget, men hele 70% er el-relaterte i landbruket. Dermed kan TecSafes nye produkt være med på å redde liv.

– Flere og flere tar brannsikkerhet på alvor. Bare se på oppslutningen til seminaret. Vi er også stolte over den store oppmerksomheten Active Fire Barrier får av bransjen. Det viser at det fungerer.

P1020814

Det forteller Glenn Krohn, daglig leder i TecSafe, som produserer brannsikringsmodulen. Firmaet har gått sammen med elektroinstallatør Sønnico for at flere skal kunne føle seg trygge med økt brannsikring.

Selger mer

Som et av Norges største elektrikerselskap, med en omsetning på 370 millioner i fjor, var Sønnico en naturlig alliert for TecSafe. Selskapet selger mer og mer av innovative Active Fire Barrier på hjemmebesøk hos kunder.

– Vi er glade for å ha inngått avtale med TecSafe, og har sett en markant økning i etterspørselen av denne type smarte løsninger, sier sjef for nasjonale kunder i Sønnico, Eyvind Kjensli.

Du har med andre ord alt å vinne på å installere Active Fire Barrier, hjemme eller i egen bedrift

More in Eiendom