Eiendom

Visste du at dette skjer i nærheten av deg i påsken?

Visste du at dette skjer i nærheten av deg i påsken?

Påsken står for døren og du kan snart nyte noen velfortjente fridager. Selv om tankene fort går til skiløyper og dårlig glid, så finnes det et behagelig alternativ: Benytt anledningen når hele byen senker pulsen til å oppdage ditt eget nabolag. PrivatMegleren Excellence gir deg tipsene til den fullkomne bypåsken!

1. Ta med barna på en dag full av aktiviteter og moro på Folkemuseet. Her kan de kose seg med påskeverksted,  pannekakesteking, kjøring med hest og vogn og åpne fjøs. I tillegg kan de være med på å løse en spennende påskekrim fra 1579!

2. Områder rundt Grünerløkka kan by på et mangfold av restauranter og barer. Ta med dine kjære og nyt et bedre måltid eller slå deg løs med gode venner. Her er utvalget stort og mulighetene mange. Alt fra himmelske cocktails på Nedre Løkka til det som sies å være Oslos beste pizza på Villa Paradiso. Besøk Visit Oslo for å se hva som skjer på Grünerløkka i påsken.

65_2047569032

3. Har du hørt om Freialand? Hvis ikke, er det på tide å ta turen. På Rodeløkka finner du denne helt spesielle sjokoladefabrikken. Som de selv sier :»Et besøk her er en opplevelse du sent vil glemme!». Få en guidet tur, muligheten til å lage din egen sjokolade og helt sikkert en smaksprøve eller to.

4. Du finner også et stort utvalg av sightseeing og guidede turer i påsken. Alt fra nisjer som SKAM safari og Harry Holes Oslo, til omvisning i Operaen, båt,- og fotturer rundt i hele Oslo. Hvor ofte ser du din egen by med nye øyne? Påsken er en perfekt mulighet til å få et nytt perspektiv på ditt eget nabolag.

Uansett hvordan du velger å tilbringe påskeuken, så husk at PrivatMegleren Excellence tilbyr uforpliktende E-Takst av din bolig! Ta kontakt med oss i dag på e-post: stian.bakke@privatmegleren.no eller tlf: 92 40 22 15 og få en oppdatert boligverdi. Hvem vet, kanskje du sitter på større verdier enn du selv er klar over?

 

 

Excellence

 

 

More in Eiendom