Eiendom

Visning i påsken?

Visning i påsken?

Daglig leder i Nordvik & Partners Nydalen, Tina Marie Stålborg, skal har visning i en flott leilighet den første helgen i påsken. Vi har tatt en prat med Tina om hvor lurt det er å arrangere visning i påskeuken, hvordan de jobber i feriene og hvorfor du bør se på akkurat denne leiligheten!

Nydalen front 2

Er det vanlig å ha visninger i første helgen i påsken?

– Det er færre visninger i påskehelgen, men desto smartere å holde visninger når konkurransen er mindre.

– Det er kun tre andre visninger på lignende objekter i Torshovområdet på søndag da jeg skal ha visning i Omsens gate 14, en normal søndag ville det kanskje ha vært 30. Dette er i tillegg et attraktivt objekt, og da får den forhåpentligvis ekstra fokus fra potensielle kjøpere.

Hvordan jobber dere i påsken ellers, har eiendomsmeglere noen gang «fri»?

– Det er mye boliger som slippes ut etter påske, derfor er påskeuken er en perfekt anledning til å gjøre gode forberedelser da det er lite møter og befaringer. For meg er megleryrket en livstil, og jeg ser ikke på timene jeg legger ned som noe jeg mister, men snarere noe som bygger opp.

Hvorfor skal kjøpere på boligjakt dra på visning i Omsens gate 14 på søndag?

– Leiligheten ligger i et rolig, men samtidig sentralt område. I mine øyne er dette den perfekte boligen for et par som ønsker å flytte sammen, men bli boene i byen.

– I tillegg må jeg nevne den gode planløsning, her får man maks ut av hver kvadratmeter. De store vinduene gir gode lysforhold og masse sjarm. De heldige kjøperne kan også flytte rett inn, da boligen har en god standard. Velkommen skal dere være!

94_1513033366

94_101466229

Skjermbilde 2017-01-18 kl. 12.51.34

More in Eiendom