Eiendom

Vinn et boligsalg!

Vinn et boligsalg!

Tenker du på å selge bolig i Trondheim eller nærliggende områder i løpet av 2017? Da kan du være med på en spennende kampanje fra Olden & Partners. Kontoret vil benytte muligheten til å gi noe tilbake til sine kunder ved å gi bort et boligsalg. Med annonsetreff på nesten 10 ganger mer en konkurrentene er du garantert at mange ser din eiendom!

Under ett år etter at de etablerte seg i Trondheim, har Olden & Partners allerede utvidet med to nye ansatte og er sultne som aldri før. De siste tolv månedene har boligprisene i Trondheim steget 8,1% i følge tall fra Eiendom Norge. Selv om det spås en roligere utvikling sammenlignet med fjoråret, er det fremdeles en generell optimisme i boligmarkedet.

– Vi elsker det vi driver med. Daglig leder Torben Olden er klar i sin tale. Vi åpnet dette kontoret fordi vi hadde et ønske om å kunne tilby noe unikt til våre kunder. Vår opparbeidede fagkunnskap, unike kjennskap og kjærlighet til lokalområdet er det som gjør at vi skiller oss ut på markedet.

«Vi elsker det vi driver med!»

– Vårt mål er å gi enhver kunde en unik opplevelse og markedsføringen skreddersys til hvert eneste objekt. Her finnes det ingen «Standard pakke» som dyttes ut, men en individuell sammensatt markedspakke for best mulig å markedsføre din eiendom.

92_2071344319

– Vi forsøker å finne de aller beste samarbeidspartnerne både på styling og fotografering av bolig. Når vi ser på mye av det som ligger ute i dag, så synes vi absolutt vi får til dette. Det handler om å gi mulige kjøpere et innblikk i selve opplevelsen av eiendommen.

– Da vi sammenlignet antall klikk på en av våre annonser, så vi at vi hadde nesten 10 x flere klikk på annonsen en konkurrenten i samme område. For å finne riktig kjøper til din bolig, må du nå flest mulig interessenter. Det blir derfor ekstremt viktig å treffe riktig i markedsføringen.

Meld deg på innen kampanjeperioden 18.04 – 30.06.17 via vår Facebookside eller ta kontakt på post@oldenpartners.no

*Premien gjelder fotograf og meglertjenester, og forutsetter at oppdragsavtale signeres innen 30.06.17. Boligen legges ut for salg innen 31.12.17 i Trondheim og omegn.

Skjermbilde 2017-04-21 kl. 09.44.45

 

 

More in Eiendom