Eiendom

Tok ledertrøyen etter kun ett år!

Tok ledertrøyen etter kun ett år!

I løpet av Aursnes & Partners første leveår har selskapet imponert med å bli markedsledende i Sykkylven.

Det er bare litt over ett år siden Aursnes & Partners etablerte seg mellom høye fjell og dype fjorder på Sunnmøre. I vakre Sykkylven har eiendomsmeglerfirmaet klart å ta store markedsandeler i rekordfart.

Bak 3 av 4 boligsalg

Av alle boliger solgt gjennom eiendomsmegler i Sykkylven de siste seks månedene, har selskapet stått for hele 76% av boligsalgene.

– Vi har absolutt nådd vår målsetning om å bli markedsledende i Sykkylven, sier en stolt Espen Garli, daglig leder i Aursnes & Partners.

Med eventyrlig utsikt og direkte adgang til Sunnmørsalpene, er det ikke rart at markedet i Sykkylven har skutt i været. Aursnes & Partners formidler alle typer eiendommer, herunder blant annet leiligheter, eneboliger og hytter i disse fantastiske omgivelsene.

– Det er god driv i markedet nå, forteller Garli. Vi har dessuten mange nyheter som skal annonseres frem mot sommeren, så det er en fin tid for å kjøpe og selge bolig i Sykkylven nå.

Untitled design-9 kopi

Engasjerte medarbeidere

Den enorme veksten tilskriver Garli de personlige egenskapene til meglerne og det unike konseptet for salg av eiendom via Partnerskjeden, som de er en del av.

– Fordelen med å drive et lite firma på et lite sted, er at medarbeiderne føler ansvar og eierskap. Det gjør at alle står på med engasjement og dedikasjon. Sånt blir det salg av, sier Garli.

Aursnes & Partners har en rekke spennende boliger til salgs for øyeblikket, alle i naturskjønne områder. Sjekk ut hva firmaet har å by på her og følg dem på Facebook.

 

Skjermbilde 2017-04-27 kl. 11.51.22

 

More in Eiendom