Eiendom

Påske i byen? Dette har lokalmiljøet ditt å by på!

Påske i byen? Dette har lokalmiljøet ditt å by på!

Hvor ofte unner du deg tid til å opppleve byen med nye øyne? Bare vandre gatelangs, slå deg ned på en cafe, gå på et museum eller nyte utsikten over Oslo. Påsken er ikke bare høyfjellet og Kvikklunsj, bruk fridagene til å senke skuldrene og oppleve din egen by. Som dine lokale megler gir PrivatMegleren Horisont deg tipsene til en perfekt bypåske.

1. Benytt deg av ditt nærmiljø i påsken og oppdag noe nytt. Hva med en gratis byvandring, en guidet busstur rundt Oslo eller en idyllisk båttur i Oslofjorden. Visit Oslo har en utfyllende oversikt over tilbudene i påskeuken. Kanskje ser du byen med nye øyne?

Oslofjord Norway Travel City Town Hall Port Oslo

2. Få ting er hyggeligere enn kvalitetstid med dine kjære. Gå ut og nyt et bedre måltid og la noen andre ta oppvasken. Området rundt Sagen/ Bjølsen har flere gode alternativer å velge mellom. Fra nyåpnede Mysterud bar, som holder til i den gamle isenkrambutikken i Arendalsgata til Mat & Mer som serverer nydelig «hverdagsgourmet». Har du fått med deg at PrivatMegleren Horisont deler ut et påskeegg med en middag for to?

3. Ta med deg barna på Teknisk museum som byr på et stort aktivitetsprogram i påsken. Alt fra påskeverksted til spennende utstillinger som utfordrer sansene for både store og små. Museet har åpent alle dager i påsken fra kl 11.00- 18.00.

4. Dersom påskeegget blir stort i år, kan du trene av deg noen kalorier på Sagene squash. Senteret holder åpent hele påsken og mangler du utstyr kan du leie i resepsjonen. Få med deg en treningspartner og få opp pulsen i en time, så kan du nyte lammesteken med god samvittighet.

Uansett hvordan du velger å tilbringe påskeuken, så husk at PrivatMegleren Horisont tilbyr uforpliktende E-Takst av din bolig! Ta kontakt med oss i dag på e-post: espen.t.aas.@privatmegleren.no eller tlf: 909 66 076 og få en oppdatert boligverdi. Hvem vet, kanskje du sitter på større verdier enn du selv er klar over?

pm_logo_vertikal_stort_ikon_horisont_kobber

 

 

More in Eiendom