Eiendom

Omstillingsevne blir viktig i eiendomsbransjen fremover!

Omstillingsevne blir viktig i eiendomsbransjen fremover!

I november 2016 begynte Simen Eknes Slotsvig som trainee hos Nordvik & Partners Drammen. Eiendomsmeglerstudenten går siste året ved Handelshøyskolen BI og gleder seg til å ta fatt på meglerkarrieren. Har han det som skal til?

Kriteriene for å bli en god megler, er ryddighet kombinert med et selgende vesen og faglig kunnskap. I følge han selv, er det akkurat derfor han valgte eiendomsmegleryrket.

Når bestemte du deg for å bli eiendomsmegler?

– Jeg studerte Internasjonal markedsføring ved BI i Trondheim og der kom jeg gjennom studentforeningen i kontakt med flere meglerstudenter. Fra jeg var 17 år har jeg jobbet innen salg og har alltid vært en sosial type. Kombiner dette med en stor interesse for eiendom og ønske om en variert hverdag, så sto det veldig klart for meg. Jeg flyttet til Oslo og begynte på Eiendomsmegling på BI, noe jeg ikke har angret en dag på!

Hvordan er det å jobbe for Nordvik & Partners Drammen?

– Alle meglerne her har mange års erfaring fra Drammen og omegn. Denne erfaringen deler de villig av og er ikke redde for å lære bort tips og triks til en ivrig student. Fra første stund har jeg fått arbeidsoppgaver som er givende og gjør at jeg lærer noe nytt hver eneste dag.

– Jeg opplever at alle på kontoret har tatt meg veldig godt i mot og er genuint opptatt av at jeg skal få den beste starten innenfor megleryrket. Det å bli hørt, få forme min egen hverdag samtidig som jeg får bli en del av gjengen gir veldig høy trivselsfaktor!

«Å Kunne jobbe som trainee ved siden av skolen er utrolig spennende. All den erfaringen jeg får her tar jeg med meg tilbake til skolebenken. Det gir meg en bedre forståelse av faget og masse motivasjon!»

Hva tror du blir mest utfordrende i hverdagen som megler?

– Først om fremst ser jeg veldig frem til å kunne fokusere fullt på meglingen etter endt skolegang. Jeg gleder meg til en variert og utfordrende hverdag.

– Jeg tror at evnen til å kunne omstille seg og følge med i markedet blir noen av de største utfordringene fremover. Vi ser at det kommer mange innovative aktører i denne bransjen og stadig nye løsninger og alternativer dukker opp. For meg er det viktig å fokusere på kvalitet og service, samtidig som man er konkurransedyktig. Vi skal gi våre kunder kunnskap og trygghet. Det skal alltid lønne seg å velge en megler som er engasjert og kan sitt fag!

 

Skjermbilde 2017-04-06 kl. 11.17.15

More in Eiendom