Eiendom

Få med deg disse visningene!

Få med deg disse visningene!

Da er påskeferien forbi, og vårslippet av boliger er i gang. Eiendomsmeglerne i Nordvik & Partners St. Hanshaugen har en rekke spennende objekter til salgs kommende helg, og her får du tre konkrete visningstips!

Boligprisene i Oslo viste lavere vekstrate i mars måned, noe som kan være et resultat av myndighetenes innstramming av bankenes utlånspraksis. Det er ikke unaturlig at flere velger å selge dersom de tror prisene kan stagnere. Det ligger nå 2.380 boliger til salgs i Oslo på Finn.no, noe som er over dobbelt så mange som i de tregest månedene i fjor.

Paal Henning Jørgensen og Christopher Jørgensen skal ha visning i en svært attraktiv leilighet for de som liker den klassiske stilen. Boligen er på 80 m2 og adressen er Frydenlundgata 4 på St. Hanshaugen. Dette er en av de mest populære gatene i området.

– Leiligheten er gjennomgående, lys og har flere flotte kvaliteter som stukkatur og rosetter, god takhøyde på ca. 3,1 meter, og originale doble dører. Stuen har en flott vedovn fra 2017 som gir god varme til hele leiligheten.

– I tillegg får du to flotte balkonger med svært gode solforhold fra morgen til kveld.

00_1233017871

Partner Stian M. Baklie skal vise frem en spennende 3-roms på Sagene med prisantydning 4.500.000 kroner. Dette er ett av områdene som har hatt sterkest prisvekst de siste årene, fordi det ligger sentrumsnært og er preget av den opprinnelige bygårdsbebyggelsen.

– Dette er en pen og lys 3-romsleilighet med balkong og god planløsning beliggende på Bjølsen/Sagene. Leiligheten har en åpen stue og kjøkkenløsning, med utgang til balkong, to gode soverom, bad med opplegg vaskemaskin og entré.

– Fra leiligheten er det kort vei til alt av forretninger, servicetilbud og kollektivtrafikk.

28_809345071

Eiendomsmegler Magnus Indrebø har visning i en flott leilighet på Ullern, nærmere bestemt Lysehagan. Boligen er en lys og gjennomgående 3-roms med vestvendt balkong, parkering og «alt» inkludert i felleskostnadene.

– Leiligheten ligger fritt og usjenert til i 1. etasje og vender mot rolige og idylliske Lysakerelven. Adkomsten er enkel og praktisk med kun én trapp opp fra hovedinngangen.

– Terrassen er vestvendt og på 9 kvm. noe som gir flotte lys- og solforhold. Boligen har en godt utnyttet planløsning og inneholder en romslig entré, åpen og luftig stue med peis, separat kjøkken med spiseplass, pent baderom, hovedsoverom med innebod og et godt barne-/gjesterom. Boligen holder en god standard med nye vegger i stuen!

83_703611436

More in Eiendom