Eiendom

Engasjer deg i boligsalget, da får du høyere pris!

Engasjer deg i boligsalget, da får du høyere pris!

Rett før påske kom det markant flere boliger ut i markedet. Det betyr ikke nødvendigvis at markedet er dårlig, men at de store byene opplever en sunn utivkling etter flere år med underskudd av boliger. Vi har tatt en prat med nyansatte Henrik Sjuve i Nordvik & Partners Bislett om hvorfor han byttet jobb, hva han tror om boligmarkedet og hva du som kunde bør gjøre for å sikre deg best mulig pris.

Hvorfor bestemte du deg for å bli eiendomsmegler?

– Jeg har spilt fotball store deler av livet, så konkurranseinnstinkt og jakten på resultater er noe som alltid har vært viktig for meg. Nå tar jeg med meg dette i jobben hver eneste dag for å vinne nye kundeoppdrag.

Hva gjorde du før Nordvik & Partners Bislett?

– Jeg har gått gradene hos en konkurrent, der jeg begynte tidlig som assistent. Årsaken til at jeg gikk til Nordvik & Partners Bislett er at kjeden har en meget sterkt merkevare, noe som er et kritisk verktøy for meg som megler. I tillegg er det veldig morsomt å være med på å etablere en helt ny filial, der alle er unge og sultne. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag.

Hvorfor tror du vi nå ser flere boliger til salgs i markedet?

– Jeg tror mange ønsker å selge nå fordi de har fått med seg en lang oppgangsperiode, spesielt i fjor. De rakk kanskje ikke å selge i januar, og det passer bedre for familier å selge nå, slik at flytteprosessen er klar til skolestart i august.  Jeg husker veldig godt da markedet var på kun 800 bruktbolig i fjor, og nå er det 2.500. At det er flere boliger ute, betyr også at det tiltrekker flere kjøpere, fordi det er mer å velge i.

«Markedet kan ikke stige med mer en 20% hvert år»

Hva er ditt beste råd til kunder som går med salgsplaner?

– Jeg pleier å si at det er tre faktorer som må treffe for å få til en god salgsprosess. For det første bør du velge megler tidlig og lytte til denne personen, vi er tross alt fagfolk. For det andre bør man benytte seg av den markedsføringen som vi tilbyr. Våre produkter er skreddersydd markedet for å nå flest mulige interessenter og oppnå høyest mulig pris for din bolig.

– Når det gjelder det siste punktet, så dreier det seg om at du som boligselger må ta deg tid til å selge boligen din. Dette skal ikke være stressende, det skal være gøy! Legg ned tid til å besvare grundig og relevant informasjon til megler, slik at kvaliteten på det vi legger frem for interessentene blir optimal. Vi jobber sammen om å få det beste resultatet for din bolig.

Skjermbilde 2017-04-25 kl. 12.59.20

 

 

More in Eiendom