Eiendom

Ekspertene spår et kraftig vårslipp!

Ekspertene spår et kraftig vårslipp!

Omsetningen av boliger går ofte i sykluser gjennom året. Det berømte vårslippet kommer som regel rett etter påske, da selgerne ønsker å fullføre salget før sommeren og eventuelt være installert i noe nytt før skolestart i august. I fjor steg prisene kraftig fordi det kom få boliger ut i markedet, men i år er situasjonen helt annerledes.

Administrerende direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund, Carl O. Geving, sier til økonominettstedet E24 at han forventer en betydelig bedring i år.

– Vi regner med et normalt vårslipp i store deler av landet, mens enkelte steder fortsatt vil være preget av lavere tilbud enn normalt.

Boligprisene i Oslo viste lavere vekstrate i mars måned, noe som kan være et resultat av myndighetenes innstramming i lånepraksisen. Det er ikke unaturlig at flere velger å selge dersom de tror prisene kan stagnere. Det ligger nå 2380 boliger til salgs i Oslo på Finn.no, noe som er over dobbelt så mange som i de tregest månedene i fjor.

Partner Fredrik Buer-Moe i Nordvik & Partners Majorstuen starter vårslippet med tre leiligheter på Oslo Vest.

– Aktiviteten er definitivt i ferd med å plukke seg opp, og det stiller krav til oss eiendomsmeglere som skal lose kunden i havn med et vellykket salg. Jeg er alltid opptatt av kvalitet i arbeidet, og det får kundene mine betalt for når konkurransen i markedet øker.

– Jeg tror det er lurt å ta en verdivurdering nå som prisene har steget mye. Dette gjelder selvfølgelig hvis du har salgsplaner, men også for de som ønsker å gjøre en refinansiering på et gunstig tidspunkt.

Til helgen kan du dra på visning i følgende leiligheter:

Attraktiv og gjennomgående 2(3)-roms på St. Hanshaugen / Ullevål. Leiligheten har god takhøyde og soverom mot rolig bakgård. Prisantydning er 3.500.000 kroner og første visning avholdes søndag kl 14.30 til 15.30. Theresesgate 1 A

45_1752749047

En sjeldent lekker 3-roms med fantastisk beliggenhet i Oscarsgate på Majorstuen. Prisantydning er 4.800.000 og første visning er søndag kl 13.00 til 14.00. Oscarsgate 3 B!

08_1188623756

Ønsker du å se en påkostet og lekker 3-roms designleilighet på Skarpsno, må du kontakte Fredrik Buer-Moe for å avtale visning. Leiligheten har stor sydvestvendt balkong, garasjeplass, heis, peis og walk-in-closet! Frøyas gate 10 B

Skjermbilde 2017-04-18 kl. 13.26.34

 

 

 

 

 

More in Eiendom