Eiendom

Dette kan du gjøre i Oslo i påsken!

Dette kan du gjøre i Oslo i påsken!

Da er tiden for påskekos, familiehygge og brettspill snart her. Tankene går kanskje automatisk til høyfjellet, men det er noe spesielt med det å være i byen i påskeuken. Tempoet er litt roligere og pulsen litt lavere. Det er et stort tilbud av aktiviteter til både store og små, og PrivatMegleren Soria Moria gir deg tipsene til spennende bypåske!

1. Her i byen kan du enkelt kombinere bypåske og vinterlige aktiviteter. Kun 30 minutter fra Oslo sentrum har du muligheten til å leke deg i skibakkene til Oslo Vinterpark. Med 18 nedfarter, 11 heiser og halfpipe er dette en av de største terrengparkene i Norge. Utstyrt med helautomatiserte snøkanoner holder de etter planen åpent hele påsken.

2. Dersom været tillater er det få ting som sier bypåske som det å nyte noe kaldt i glasset, mens solstrålene varmer i nakken. Hvorfor ikke ta deg en tur på Grisen som kan skilte med en stor uteservering og et stort utvalg både når det kommer til mat og drikke.

65_1853388603

3. For litt kulturelt påfyll kan du ta deg en tur på en av de mange spennende kunstutstillingene som er åpne i påsken. Få med deg den verdensberømte japanske kunstneren Takashi Murakami på Astrup Fearnley, eller opplev samspillet mellom Munchs kunst og Gustave Flauberts Madame Bovary på Munchmuseet. Her er det mye å velge mellom. Se en total oversikt over utstillinger her.

4. En god latter forlenger som vi vet livet, og på Latter kan du få med deg standup show hver kveld fra onsdag til lørdag i påsken. «Standup på klubbscenen» tilbyr et godt utvalg av kjente og nye komikere som garantert vil gi lattermusklene en god treningsøkt.

Uansett hvordan du velger å tilbringe påskeuken, så husk at PrivatMegleren Soria Moria tilbyr uforpliktende E-Takst av din bolig! Ta kontakt med oss i dag på e-post: erik.ahlsrod@privatmegleren.no eller tlf: 95 23 19 00 og få en oppdatert boligverdi. Hvem vet, kanskje du sitter på større verdier enn du selv er klar over?

soria-moria_kobber_hovedlogo

 

 

More in Eiendom