Eiendom

Ny partner til selskap i vekst

Ny partner til selskap i vekst

– Etterspørselen er større enn noensinne, og det er ingenting som tyder på at det skal roe seg, melder Marius Bakjord. Den ferske partneren hos Nordvik & Partners Nydalen vet hva han snakker om; i tillegg til å være eiendomsmegler, har han også en grad i økonomi.

Det nye tilskuddet i Nydalen er snar med å anslå at prisene vil fortsette å stige i 2017, særlig i Oslo.

– Allerede i januar har prisene i hovedstaden økt med tre prosent. De to siste salgsobjektene mine har fått over 80 henvendelser fra folk som ønsker at jeg holder dem oppdatert på disse boligene. Det er høyt, sier Marius Bakjord. Estimatene for året ligger helt opp mot 16 prosent, men mitt anslag er 10-12 prosent vekst i boligmarkedet i Oslo.

Hanket inn til raskt voksende avdeling

Det lå hele tiden i kortene for Marius å bli eiendomsmegler. Selv da han studerte til sin andre bachelorgrad, denne gangen i økonomi, var det med mål for øye å jobbe i eiendomsbransjen. Etter flere år i arbeid hos OBOS og DNB Eiendom på Storo, ble han nylig hanket inn som partner til Nordvik & Partners filial i Nydalen.

Selskapet er i vekst, og kjennetegnes særlig av initiativrike medarbeidere og et godt arbeidsmiljø.

– Nordvik & Partners er svært store her i lokalområdet. Vi vokser raskt nå og det ønsket jeg å være med på, sier Marius. Da jeg fikk telefonen om tilbudet ble jeg veldig giret, men tok en veloverveid avgjørelse med god betenkningstid.

Han liker den varierte hverdagen i bransjen, og at han får være ute og møte nye mennesker.

– Økonomibakgrunnen gjør meg dessuten i stand til å svare på spørsmål om boligmarkedet og økonomi. Det setter kundene ekstra pris på.

Tips til andre boligselgere

Selv om oppgangen i markedet er stor for tiden, selger ikke boligene seg selv. Ifølge Marius er det viktigste å ha gode bilder på Finn.

– Bildene er tross alt årsaken til at folk kommer på visning, sier han.

For en eiendomsmegler er det helt essensielt at boligen er presentabel og gjøres hel.

– Jeg pleier å gå gjennom boligen rom for rom og se på de aller enkleste mulighetene for utbedring. Alle boliger er forskjellige, noen må styles helt opp, mens andre kan bli flotte bare ved små grep. Det kan være å feste lister, ledninger, male flekker, og selvsagt vaske og sette ut blomster, avslutter Marius med et glimt i øyet.

More in Eiendom