Eiendom

En god støttespiller!

En god støttespiller!

Olden & Partners Trondheim har satt seg ambisiøse mål og er på god vei til å ta eiendomsmarkedet i Trondheim med storm. Dyktige og profesjonelle eiendomsmeglere er grunnstenen, men alle meglerkontorer trenger gode medarbeidere som tilrettelegger. Et godt og strukturert hode som holder orden på alle salg, og gjør at hverdagen går knirkefritt. Her får vi treffe en av dem!

Leif Jørgen fullførte Eiendomsmeglerstudie på BI Trondheim i 2013 og etter å ha jobbet som eiendomsmeglerfullmektig en stund, snuste han litt på andre prosjekter. I januar var tiden inne for å komme tilbake til det han virkelig brant for, eiendom.

– For meg  var ikke selger- delen av yrket det som tiltalte meg mest. Men det fine med å jobbe innen eiendom er at det er mange ulike posisjoner som skal fylles. Alle velfungerende kontorer er avhengige av å ha orden i papirene og god struktur. Det er denne delen av yrket som virkelig tiltaler meg.

«Man skal ikke ta lett på det når man jobber med så store verdier, kanskje det mest verdifulle folk har!»

– Jeg er en utadvendt og strukturert person og føler virkelig at dette kommer til rette som saksbehandler hos Olden & Partners Trondheim.

Hvorfor ville du jobbe for Olden & Partners Trondheim?

–  Jeg kjente til gutta i Olden & Partners fra en tidligere felles arbeidsgiver. I tillegg tok Dag Erik og jeg utdanningen sammen, så jeg visste at dette var trivelige karer som er opptatt av kvalitet og profesjonalitet. Jeg var heller ikke i tvil om at dette kom til å bli en særdeles hyggelig arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø.

– Da jeg søkte på stillingen som saksbehandler var kontoret rimelig nytt, og jeg syntes det var spennende å kunne bli med på et prosjekt som jeg hadde stor tro på helt fra starten av. Det å kunne legge til rette for at meglerne kan holde fokus på salg, og stole på at jeg holder orden på resten passer meg utmerket.

 Hva er det beste med å jobbe innen eiendom?

– Jeg elsker det å jobbe med eiendom fordi ingen dag og ingen sak er lik. Jeg får møte nye mennesker hver dag og det blir aldri kjedelig. Det er mye man skal kunne for å få til et vellykket salg, og den faglige tyngden og erfaringen jeg besitter kommer til sin rett for hver nye bolig som havner på pulten foran meg.

 

Skjermbilde 2017-02-17 kl. 11.34.21

More in Eiendom