Eiendom

Einar traff blink med PrivatMegleren Soria Moria!

Einar traff blink med PrivatMegleren Soria Moria!

Einar Liverød og familien satt med en leilighet de ikke lenger hadde behov for, i en annen by. Utfordringen ble å finne riktig megler til oppdraget. De traff blink med Espen Fjeld fra PrivatMegleren Soria Moria. Les mer om hva du som kunde bør forvente fra din eiendomsmegler og hvorfor Einar valgte PrivatMegleren Soria Moria.

I et konkurransefylt marked stilles det stadig større krav til eiendomsmeglere. Det er detaljene som gjør den store forskjellen. PrivatMegleren Soria Moria har inngående kjennskap til sitt kjerneområde og vet akkurat hvem som er interessert i din bolig!

Med det eksklusive markedsverktøyet KLiKK, sørger PrivatMegleren Soria Moria for at eiendommene de selger finner sine potensielle kjøpere på en helt unik måte.

Hvordan falt valget på PrivatMegleren Soria Moria ?

– Da vi satt med en leilighet vi ikke lenger hadde behov for bestemte vi oss for å hyre en eiendomsmegler. Vår utfordring var at leiligheten var i Oslo og vi selv bor i Horten. Vi ville ikke bare  ha «hvemsomhelst», men den beste!

– Heldigvis for oss så kjente vi en enestående eiendomsmegler i PrivatMeglersystemet her i Horten, og ga han oppdraget om å finne den beste i Oslo. Vi likte veldig godt profilen til PrivatMegleren. For oss representerte den kvalitet og profesjonalitet, samtidig som detaljene var lekre og gjennomførte. Vi var derfor opptatt av at det var denne kjeden som skulle ta seg av salget vårt i Oslo.

– Det gikk 10 minutter, så ringte Espen Fjeld og det har vi vært svært glade for i etterkant!

Espen Fjeld kopi

Hva var viktig for dere som boligselgere?

– Som gammel selger selv, er jeg svært kresen på hvordan salget gjennomføres og at det blir gjort på en ansvarlig måte. Det er utrolig viktig at kunden ikke skal sitte igjen med ubesvarte spørsmål eller en følelse av å ikke bli prioritert. Som oppdragsgiver må du kunne slappe og og vite at du har den beste personen på  jobben!

Hvordan møtte PrivatMegleren Soria Moria deres forventninger? 

– Oppdraget var tvers igjennom profesjonelt gjennomført! Espen var nøyaktig, detaljert og flink til å holde oss informert hele veien. Salget gikk raskt, hvilket var veldig gunstig for oss som ikke selv bor i Oslo.
– Vi følte oss trygge hele veien og var 100% sikre på at jobben ble gjort på beste mulige måte!

«Vi fikk akkuart det vi ba om!»

– I tillegg var personkjemien veldig bra. Du må kunne stole på den megleren du velger, så dette er absolut viktig! Eiendomsmeglere er generelt mer » dress og slips» i Oslo enn hva vi er vant til her, men Espen fremsto som enkel å prate med og god til å kommunisere.
– Han er profesjonell samtidig som han klarer å se saken fra sine kunders ståsted og sette seg inn i deres situasjon. Jeg vil absolutt anbefale Espen Fjeld og PrivatMegleren Soria Moria videre!
soria-moria_kobber_hovedlogo

More in Eiendom