Eiendom

Åpner nytt kontor på Bislett!

Åpner nytt kontor på Bislett!

Den 2. Januar åpnet Nordvik & Partners Bislett dørene  i sitt nyoppussede lokale øverst i Thereses Gate. Åtte erfarne og motiverte eiendomsmeglere satte seg ned ved pulten, klar til å gjøre et kraftig innhug i markedet plassert midt mellom Oslo Øst og Vest. 

I følge salgssjef Fabian Nordahl Paus har de funnet teamet som skal levere den klart mest presise og skreddesydde tjenesten til byens boligselgere og kjøpere. Mantra er klart: Fullt fokus på å yte høyverdig til absolutt alle kundene, uavhengig av oppdrag. Fabian lister opp 4 suksesskriterier:

1. Synlighet og tilstedeværelse. Det skal være lys i butikken både dag og kveld, året rundt.

2. Lyst og pågangsmot. Vi elsker å jobbe med eiendomsfaget, og har et enormt pågangsmot.

3. Meget god erfaring fra lokal markedet. Samtlige har jobbet i Nordviksystemet i lengre tid. Vi er unge, og svært sultne på suksess.

4. Fokus på service og skreddersydde tjenester. En selvfølge for oss som etterfølges!

Untitled design

Et klart tegn på at naboene og lokalmiljøet har tatt de godt i mot, er deres plassering på en intern vinnerliste. Nordvik & Partners Bislett ble topp fem i kjeden, allerede første driftsmåned. Det må karakteriseres som en svært god start!

– Alle på kontoret er lokalkjente, og vi har flere som er født og oppvokst rett opp i gaten. Skal du bygge tillit og selge boliger, må du kjenne lokalområdet som din egen baklomme. Både fordi du må sette riktig pris, men også fordi du bygger opp interesselister fra tidligere visninger.

«Vi vet hvem vi skal ringe for at du får den høyeste prisen»

Fabian mener markedet vil fortsette å vokse, ettersom tilbudet er vesentlig lavere enn etterspørselen. Samtidig påpeker han at trenden fort kan endres, hvis flere velger å selge før de kjøper. 

– Jeg tror det er fornuftig å ta en verdivurdering nå, selv om du ikke skal selge. Det gjelder å refinansiere på riktig tidspunkt og eventuelt gjøre seg klar til et salg hvis markedet skulle ta seg en pustepause.

– Vi er klare til å ta i mot både nye og gamle kunder i Thereses gate 14. Våre dører er alltid åpne for en hyggelig boligprat!

fasade4_crop

 

 

More in Eiendom