Eiendom

Vant 30 000 kr til idretten!

Vant 30 000 kr til idretten!

 

Alernativ 1 vinner kopi

Nordvik & Partners har nylig avsluttet kampanjen: «Vi støtter morgendagens boligeiere» på Facebook. Det var Kollenhopp som til slutt stakk av med seieren og 30.000 kroner. IL Koll og Lyn sikret seg  2. og 3. plassen og 10 000 kr hver til sine lag. 

Oslokontorene til Nordvik & Partners nominerte totalt 36 idrettslag til konkurransen. Publikum stemte deretter frem sin favoritt. Dette skapte et stort engasjement hos idrettsklubbene og hele 11.516 stemmer ble avgitt.

Det er en snøfull dag i januar og vi manøvrer oss forsiktig oppover til Holmenkollen. Store flak laver ned, men det stopper ikke de ivrige hopperne i Kollenhopp. Den store bakken måtte riktig nok gi tapt for værforholdene, men de minste barna er gang i Midtstubakken. Anniken Mork møter oss ved Kollenhopps lokaler. Rangert som en av landets beste kvinnelige hopper har hun akkurat kommet fra verdenscup i Oberstdorf og snart går turen videre til Japan, men i dag er hun på plass i Kollen for å ta i mot 1. premien fra Nordvik & Partners!

«Vi har virkelig mobilisert rundt denne kampanjen, og vi er veldig glade for at det var vi som vant til slutt!»

Kollenhopp

For 24 år siden så Kollenhopp sin spede begynnelse. Startet av en liten gjeng ildsjeler, er klubben nå Norges største treningsgruppe for hoppere og kombinertløpere. Fra 12 år og oppover dyrkes talenter frem og klubben har flere utøvere i norgestoppen. Eller som initiativtaker til Kollenhopp og trønder Roar Gaustad forklarer med et smil;

«Da jeg flyttet til Oslo og startet klubben, var det viktigste å slå Trøndelag, det har vi klart»

Nordvik & Partners Bygdøy Allé nominerte vinnerlaget Kollenhopp.

IL Koll

Vi møter minimiks- gruppa i volleyball som trener hver uke på Tåsen skole. Koll er et fleridrettslag som tilbyr et allsidig aktivitetstilbud hele året. Her er alt fra ski til Friidrett, fotball og volleyball.  Her er det fokus på bevegelse og moro, men teknikken i et skikkelig volleyballslag gjennomgås også nøye. Ivrige foreldre ser på fra sidelinjen og trenerne forsøker engasjert å få barna til leke seg med sporten og samtidig høre etter. En klubb som Koll, med mange lag og forskjellige idrettsgrener trenger alltid utstyr og drakter for å holde hjulene i gang.

«En overraskende premie er kjærkommen og vil få ben å gå på!»

il-koll-kopi

Nordvik & Partners Nydalen nominerte IL Koll.

LYN

Fra Ullevål Stadion og opp bakken mot Nordmarka ligger Kringsjå og klubbhuset til ski-og fotballklubben Lyn. Med en lang historie og flere store navn i stallen, er dette en klubb bygget på tradisjoner og dugnadsånd. Selv om årstiden fordrer til vinteridrett, lar ikke fotballgruppa seg stoppe av dette. Banen er fremdeles grønn og mens snøen faller tett løper barna ivrige rundt og trener på pasninger. En flokk med unger kommer nyskjerrig løpende og gleden er stor da de får øye på sjekken fra Nordvik & Partners. Ivrige barnehender strekker seg etter den og på et punkt får den en runde rundt banen. Det er ikke tvil om at premien blir tatt godt i mot, for 10.000 kroner er mye penger uavhengig av klubbens størrelse. Engasjementet blant de unge har vært upåklagelig.

«Vi har fått alle vennene våre til å stemme på Lyn!»

lyn-kopi

Nordvik & Partners Ullevål nominerte Lyn.

Partners er en samling av eksklusive eiendomsmeglere som bistår med salg og kjøp av bolig. Som initiativtakere til denne konkurransen er de opptatt av å støtte opp mot lokalmiljøet.

– Vi i Partners-kjeden vil fortsette å støtte og sponse lokale idrettslag, fordi vi mener at idrett og aktivitet både er morsomt og givende for barn og unge på flere plan. Samtidig hadde alle de lokale klubbene aldri greid seg uten en gjeng med lokale ildsjeler. At lokale idrettslag får drahjelp fra lokalt næringsliv styrker både samhold og lokalt engasjement, sier Maren Synnevåg, markedssjef i Partners.

fullsizerender

More in Eiendom