Eiendom

Dette er PrivatMegleren Excellence!

Dette er PrivatMegleren Excellence!

Boligåret 2017 står på trappene, vil vi se en like stor oppgang som i fjor? Ekspertene spår høyere priser og eiendomsmeglerne ser allerede et godt trykk i markedet. Men usikkerheten rundt renteoppgang, arbeidsledighet og innflyttingsprognoser lurer i bakgrunn. Stian Bakke i PrivatMegleren Excellence gir her boligselgerne en liten pekepinne på hva vi kan vente oss og ikke minst hva de kan tilby sine kunder!

Excellence

– Vi i PrivatMegleren har enerett på KLIKK systemet – en unik digital markedspakke som finner riktig kjøper for din bolig. Vi er bredt representert i sosiale medier og får din bolig ut i alle kanaler. Ved hjelp av digital presisjon finner vi det publikummet som er genuint interessert i akkurat din bolig, for å gi den oppmerksomheten den fortjener. Når du ikke riktig publikum, får du heller ikke riktig pris!

– Det handler om å få boligen ut til flest mulig interessenter. Vi har et stort kontaktnett og kjenner kjerneområdene våre inngående. Med eksklusivt og salgsfremmende salgsmateriell, samt dyktige og erfarne meglere sikrer vi suksess for alle parter.

«Alle boliger fortjener en PrivatMegler!»

PrivatMegleren Excellence har solid kompetanse og lang erfaring med salg av både bolig og næringseiendom i Oslo. Med fokus på Grünerløkka, Rodeløkka, Tøyen og Gamlebyen, Fredensborg og andre sentrumsnære boligområder, leverer de kvalitet i alle ledd.

I 2016 fikk PrivatMegleren en ny tydelig markedsprofil og tar stadig nye markedsandeler.

_37A3032

 

Hva er dine spådommer for boligmarkedet i 2017?

– Vi tror at markedet vil fortsette kraftig oppover frem til sommeren og at vi deretter vil se en utflating utover høsten. Vi antar at renten vil stige på forsommeren og at det vil dempe den kraftige veksten noe. I lang tid har tilbudet vært lavere enn etterspørselen, så året har startet med et brak. Det er fremdeles for få tilbydere i markedet, så dersom du går med tanker om å selge kan du gjøre et meget godt salg nå! Det er uten tvil akkurat nå du bør ta kontakt for en verdivurdering eller en uforpliktende boligprat!

Hva er deres mål for 2017?

– I 2017 skal vi fortsette å være en enestående samarbeidspartner for våre kunder. Alle boliger fortjener en Privatmegler og vi har boliger i mange ulike segmenter. Vi gir det lille ekstra til våre kunder og skal ta ytterligere markedsandeler i det nye året!

Skjermbilde 2017-01-12 kl. 12.04.52

 

 

More in Eiendom