Eiendom

Åpner nytt kontor på Moa!

Åpner nytt kontor på Moa!

Espen Garli og Lars Hellevik i Aursnes & Partners utvider med et nytt kontor på Moa. Her kan du lese mer om hva de står for og hvorfor du bør velge Aursnes & Partners ved ditt boligsalg.

Espen Garli har flere år på baken som eiendomsmegler og har jobbet i Bergen og Ålesund før han flyttet tilbake til hjemlige trakter sammen med familien. Lars Hellevik er også eiendomsmegler og har jobbet i flere ulike eiendomsmeglerfirmaer i både Sykkylven og i Ålesund. For begge er lokalkunnskap og tilhørighet den viktigste faktoren i etableringen av Aursnes & Partners våren 2016.

I anledningen åpningen av det nye kontoret Aursnes & Partners Moa, arrangeres det en konkurranse der alle kan delta. Hvis du liker Facebooksiden til Aursnes & Partners Moa innen 15 januar er du er med i trekningen av en restaurantopplevelse med fantastisk utsikt for 2 personer hos XL Diner i Ålesund.

15673032_1731322550518647_5469800338197884757_n

I tillegg klasker de til med en SPA weekend på Alexandra Hotell for hvert signerte salgsoppdrag innen 01.03.2017. Ta kontakt for å starte prosessen allerede i dag!

SPAWEEKEND3

Da de bestemte seg for å etablere eget meglerhus, falt valget på Partnerskjeden. Espen kan fortelle at de ønsket å være med i en organisasjon som vokser.

– Vi hadde flere møter med ledelsen i &Partners og fant raskt ut at kjedens fremoverlente filosofi og ekspansjonsplaner var noe vi ønsket å ta del i.

Å selge bolig er ofte den største privatøkonomiske avgjørelsen man gjør i løpet av livet. Tillit til at eiendomsmegleren forvalter denne avgjørelsen på best mulig måte, er helt essensielt for de fleste. I hard konkurranse meglerne mellom, er det derfor viktig å skille seg ut både når det gjelder tillit og produktspekter.

Hvorfor skal kundene velge dere?

– For det første bruker vi ingen assistenter. Du som kunde, vil kun forholde deg til oss som eiendomsmeglere. Vi følger deg gjennom hele salgsprosessen fra forberedelser til overlevering.

– Videre har vi etvelutviklet og annerkjent konsept. Det innebærer at vi har en profesjonell oppgjørsavdeling, innholdsrike og eksklusive salgsoppgaver, unike forsikringsprodukter og markedets kanskje beste digitale markedsføringspakke. I tillegg tilbyr vi kundene våre full salgsgaranti, som vil si ingen salg, ingen kostnad.

Hva fikk dere til å utvide med enda en filial?

Kontoret i Sykkylven åpnet i april 2016 og har raskt tatt store markedsandeler både i Sykkylven og på Stranda. Vi har fortsatt store vekstplaner i disse to kommunene og kontoret i Sykkylven vil fortsette sitt fokusområde som før. Utvidelsen med ny filial på Moa var på grunn av økende etterspørsel etter vårt konsept fra nye markedsområder.

Skjermbilde 2017-01-12 kl. 14.48.45

 

More in Eiendom