Finans

Signerer kontrakt med installatør etter temadag om brannsikkerhet!

Signerer kontrakt med installatør etter temadag om brannsikkerhet!
TecSafe fortsetter å signere opp distributører og installatører for produktet Active Fire Barrier. Nyvinningen er en brannsikringsmodul som kutter strømmen ved tilløp til brann, en påvist sikkerhetseffekt i næringsbygg, privatbolig og driftsbygninger. 
 
Nå skal Alpha Elektro distribuere AFB til sine eksisterende og nye kunder.  Installatør og prosjektleder Dag Øyvind Johnsen kan fortelle at etterspørselen etter sikringsutstyr er stor.
 
– Generelt sett har vi opplevd en økning i bevisstheten rundt brannsikkerhet de siste årene. Det har også kommet flere ulike produkter, men Active Fire Barrier har en svært konkret løsning på et spesifikt problem. Den tror vi kommer til å selge godt. 
 
Daglig Leder i TecSafe, Glenn Krohn, gleder seg over enda en kontrakt etter en aktiv høstperiode. 
 
– Vi har et sterkt engasjement for brannsikkerhet! Derfor leide vi en konferansesal hos IF sikkerhetssenter og inviterte alle vi kjente for å vise frem dette fantastiske produktet. Resultatet er økt kunnskap om hvordan vi forhindrer brann, og derav økt interesse for  Active Fire Barrier.
 
– Tidligere i høst har vi signert flere distribusjonsavtaler og nå sist med Alpha Elektro. Det fine med Alpha er at de forstod produktet med en gang, og var nesten like entusiastiske som oss.
 
På temadagen ved If Sikkerhetsenter på Hobøl ble inviterte fra bransjen servert kunnskap om en El-takstmanns hverdag fra John Henrik Leere, debattert brann i landbruket sammen med Pål Arne Oulie, servert statistikk fra Tor Erik Skaar og satt kaffen i halsen når Terje Hagelund viste frem hvor lettantennelig gass er ved økt varme. 
 p1010316
En av foredragsholderne var Pål Arne Oulie fra Landbrukets Brannvernkomité, som jobber for å forebygge og begrense omfanget av branner i  landbruket.
 
– Jeg synes det var en nyttig dag og en fin presentasjon av TecSafe. Det er alltid spennende å se om man kommer i kontakt med aktuelle partnere på en slik tilstelning, og her må jeg si meg svært fornøyd. 
 
Per Erik Lie, initiativtager fra TecSafe forteller at døren alltid er åpen hvis noen har spørsmål om brannsikkerhet eller Active Fire Barrier.
 
– Som gründere innen en tradisjonell industri, synes jeg det er inspirerende å se et slikt engasjement som vi klarte å skape på Hobøl forrige fredag. Brannsikkerhet i privatboliger, næringsbygg og driftsbygninger er svært viktig, men av mange ikke prioritert godt nok. 
Systemet Active Fire Barrier sørger for å kutte strømmen ved første tilløp av gassutvikling i sikringskapet. Både Hafslund, Sønnico og IF Sikkerhetssenter m.f.l. har verifisert at produktet holder en svært høy standard når det gjelder brannsikkerhet.
 
– Det er så enkelt at vi fjerner årsaken til branntilløpet som i dette tilfellet er strømmen. Ta for eksempel en brannvarsler, den gir deg et signal når brannen har oppstått. Vårt system hindrer selve utviklingen.
 
Per Erik Lie har lang erfaring som elektriker og EL kontroll/termografi, og var den som patenterte systemet. Sammen med daglig leder Glenn Krohn i TecSafe og to andre gründere er de i ferd med å kommersialisere ett lite norsk industrieventyr innen brannsikkerhet.
p1010331
Finans

More in Finans