Eiendom

Lanserer to unike produkter – Juleprat med Torben Olden!

Lanserer to unike produkter – Juleprat med Torben Olden!

Olden & Partners Trondheim lanserer to nye og spennende produkter etter nyttår. I den anledning har vi tatt en prat med daglig leder, Torben Olden, om høydepunkter, vekstområder i Trondheim og de nye produktene.   

I et marked hvor det er mange om beinet er det viktig å skille seg ut. Gjennom et spesielt fokus på kundetilfredshet, riktig markedsføring og eksepsjonell oppfølging skal Olden & Partners ta kundene med storm. Med kampanjer og produktlansering rett rundt hjørnet, hviler de ikke på laurbærene selv om det går mot jul.

Akkurat nå kjøres en kampanje der man kan vinne et boligsalg!  Alle som signerer oppdragsavtale med Olden & Parterns Trondheim før 31.12.16 er med i trekningen! 

– Vi ønsker som ny aktør å vise en sterk offensivitet i markedet. Vi mener at vi har et produkt som skiller seg ut fra resten og ser på denne kampanjen som en suveren mulighet til å få dette frem, samt gi noe tilbake til de som ønsker å benytte seg av våre tjenester. Dersom du tenker på å selge er vår anbefaling at du setter i gang forberedelsene med en gang. Kontakt megler og legg en plan i dag!

«Mange kjenner oss fra før, og det er den samme ekspertisen vi tilbyr i ny drakt og med nytt navn!»

Hva har vært høydepunktet i 2016?

– Høydepunktet er selvfølgelig at vi har åpnet nytt kontor her i Trondheim. Det har vært en utrolig gøy og interessant erfaring med alt fra leting etter lokaler til avtaler med leverandører. Men det beste av alt har vært alle de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått fra menneskene vi har vært i kontakt med.

«Det beste av alt har vært alle de hyggelige tilbakemeldingene!»

Er det noen spennende prosjekter som løfter frem nye områder i Trondheim?

– Det har i de siste årene vært en stor satsing på kunst og kultur i Trondheim. Flere bygg har fått ny drakt og nytt innhold. Dette er absolutt med på å gjøre Trondheim til en attraktiv by for boligkjøpere. De østlige bydelene i Trondheim har også sett store forandringer. Byggingen av den imponerende Strindheimtunnelen, kjøpesenteret Sirkus Shopping, utbyggingen av City Lade samt områdene på Grilstad og Ranheimsfjæra, har bidratt til å gi denne delen av byen et løft. I tillegg ser vi at det er en del spennende ting på gang i Trondheim Sør.

img_6849

Hvilke produkter skal dere lansere og hva er målet for 2017?

– Neste år blir vårt første ordentlige driftsår. Vi har så langt i 2016 stort sett jobbet med å legge til rette for at 2017 skal bli et år med vekst og mye moro. Jeg gleder meg sammen med resten av laget til alle utfordringer vi som ny aktør i markedet vil få.

– Vi skal bygge videre på vårt gryende solide fundament. Blant annet ved å lansere noen helt nye forsikringsprodukter som vi vil komme til å presentere for markedet etter jul:

1. Vi vil trygge boligtransaksjonen ytterligere ved å tilby en ny forsikringspakke til selger, bestående av eierskifteforsikring, tilstandsrapport, rabattkupong ved forsikring av selgers nye bolig og et våtromsbevis som dokumenterer våtrommets tilstand.

2. Kjøper du bolig gjennom oss vil du også kunne sikre deg ved å kjøpe en helt ny produktpakke som gjør at boligen er ferdig forsikret ved kjøpet. Pakken består av blant annet bygningsforsikring (hus), innboforsikring inkludert boligkjøperforsikring, flytteforsikring, dobbel rente dekning og utvidet dekning på våtrommet. Spesielt er våtromsdekningen viktig da opp til 25% av alle konflikter etter en bolighandel dreier seg om våtrommet. Det er også viktig at innbo – og boligkjøperforsikringen samles i ett produkt, for å unngå dobbeltdekningen ved å ha rettshjelpsdekning både i innbo og boligkjøperforsikring.

Begge disse forsikringspakkene har elementer som er helt nye i markedet og vil ha svært gode priser til våre kunder!

 

skjermbilde-2016-12-07-kl-10-58-34

 

 

 

 

 

More in Eiendom