Finans

Har du en god idé innen bank, finans eller forsikringsbransjen?

Har du en god idé innen bank, finans eller forsikringsbransjen?

TheFactory hjelper unge bedrifter og gründere med kapital og kompetanse. Nå kan du søke akselleratorprogrammene FintechFactory’17 og InsurtechFactory’17, som har oppstart 13. mars 2017!

Etter suksessen med første utgave av FintechFactory, starter initiativtagerne bak TheFactory denne gangen to akselleratorprogram. Utvidelsen består av en insurtech-gruppe med gode ideér inne forsikring og risikoanalyse. Bakgrunnen for utvidelsen er i følge daglig leder Ingar S. Bentsen at de har fått stor pågang fra forsikringsbransjen.

– Kjernen i det vi holder på med er «powercoupling». Det betyr at vi skaper arenaer der nye og etablerte aktører kan møtes for å se på muligheter for et samarbeid. Gründerne får i den anledning tilgang til kapital, erfaring og kontaktnettverk/mentorordning.

15181413_336050370084362_1181631315602419323_n

– Det 12 uker lange akselleratorprogrammet er delt opp i to faser, der den første fasen fokuserer på opplæring og utvelgelse. De selskapene som går videre til det åtte ukers fase 2 programmet, kan vente seg en investering, et mentorråd og masse spennende foredragsholdere og arrangementer. Det kan nevnes at 3 av 4 selskaper fra forrige akselleratorprogram, presenterte på DNB NXT sin 100 pitches konkurranse. Det var det ingen av dem som forutså da de søkte FintechFactory. Vær forberedt på en bratt læringskurve!

David Alexandre i Zeipt var deltager i FintechFactory’16. Han har følgende å si om programmet:

– Det var høy aktivitet fra første stund. Jeg tror vi har pitchet mellom 30-40 ganger, og dermed fått en sylskarp presentasjon og levering. Mentorene har lært oss å jobbe strukturert for å bli et investerbart selskap, som er modent for å ta i mot kapital fra krevende investorer. Dette har løftet oss til neste fase i både bedrift og produktutvikling!

Søknadsfristen for deltagerne i programmet er 15. Februar. Det er ikke nødvendig at selskapet er modent, eller produktet lanseringsklart, her kan man bli tatt opp med basis i en god idé!

Kontakt Hans Christian Bjørne eller Ingar S. Bentsen på hello@thefactory.no for mer detaljer, eller søk direkte gjennom dette søknadskjemaet.

skjermbilde-2016-12-09-kl-18-34-10

More in Finans