Eiendom

Dette er PrivatMegleren Horisont!

Dette er PrivatMegleren Horisont!

 

Midt i bydel Sagene finner du PrivatMegleren Horisont. Med solid kunnskap om sitt nærområde og et verdensledende, eksklusivt markedsføringsprogram, har de en vinnerformel i den nye digitale tidsalderen. Vi har tatt en prat med daglig leder Espen Tønsaker Aas om hvordan PrivatMegleren skiller seg ut fra konkurrentene og deres mål for 2017.

I lyse og luftige lokaler i Bergensgata 1 sitter gjengen på 6 eiendomsmeglere med Espen i spissen. Med på laget har de også Dvergschnauzeren Max, som passer på at alle besøkende får en hyggelig velkomst.

– Det er utrolig hvor avvæpnende en så liten hund kan være på mennesker som skal gjøre en av sine livs største salg eller investeringer. Espen er gjennomgående opptatt av tilgjengelighet og nærhet til kundene, og forteller at døren alltid er åpen for en boligprat.

Veksten i eiendomsmeglerbransjen har vært formidabel, i sterk korrelasjon med stigende boligpriser, noe som åpenbart har forsterket konkurransesituasjonen. Sammen med store digitale fremskritt, blir det viktigere og viktigere å tilby kunden noe helt spesielt. 

Med en prisoppgang i oktober måned på rekordhøye 1,8 % i Oslo, årlig vekst på 21.7% og en gjennomsnittlig salgstid på 13 dager har det blitt etablert mange nye eiendomsmeglere i dette markedet. PrivatMegleren skiller seg ut ved å ligge i front når det kommer til innovasjon og fornyelser i bransjen, i følge Espen.

horisont-bruk-midt

– Når du engasjerer oss fungerer vi som et eget reklamebyrå for din bolig. Vårt mål er ikke bare at flest mulig ser din eiendom, men at de som ser den er reelle interessenter. I forkant av salget hjelper vi til med alt av tilrettelegging for å sikre at din eiendom blir presentert på en enestående måte.

Ved hjelp av KLiKK systemet finner PrivatMegleren de som er intressert i akkurat din bolig på en helt unik måte. Kjeden utnytter potensialet i sosiale medier fullt ut. Med avanserte algoritmer kan de målrette din annonse med høy presisjon, noe som gir påviste resultater!

Hva er deres mål for 2017?

– Vi skal styrke vår posisjonen som markedsleder for de mer eksklusive boligene, samtidig som vi skal fortsette å være en av de største aktørene for alle boliger uansett prisklasse. For oss er alle boliger unike og det er vår oppgave å gi alle våre kunder en enestående opplevelse. Vår visjon er å gi deg ditt livs kundeopplevelse!

«Alle boliger fortjener en PrivatMegler!»

horisont-artikkel-1-kopi

– Vi går nå inn i årets siste salgsmåned, og ser frem til å ta fatt på boligåret 2017. Vi ser ingen grunn til at kurven skal endre seg – neste år vil også være preget av lavt utbud og dertil stor etterspørsel. Det er fremdeles en generell mangel på boliger i alle prisklasser, og vi har kjøpere som venter spent på hva som kommer ut i markedet både før og etter jul.

«Tenker du på å selge bolig de neste månedene er det bare å ta turen innom oss i Bergensgate 1»

pm_logo_vertikal_stort_ikon_horisont_kobber

 

 

 

 

 

More in Eiendom